horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 01.01 – 07.01

Slik blir årets aller første uke.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

Uken begynner rolig selv om det er noen ting du bør rekke på mandag. På tirsdag begynner virkeligheten å rulle igjen, men det blir en forsiktig start på det nye året. Onsdagen handler om å komme til enighet, mens torsdag byr på en diplomatisk utfordring. Fredag og lørdag går du inn i en boble og reflekterer over deg selv. Det blir dager som handler om personlig utvikling. Søndagen blir den mest sosiale dagen denne uken.

Tyren 20/4-20/5 

Nyttårsdagen krever litt fokus, men du er litt treg og det går sakte. Tirsdagen føles bedre når du ser at de nøye utarbeidede planene dine gir resultater. Onsdag handler om valgfrihet, men også om å etablere nye, gode vaner. Torsdag og fredag blir aktive dager som går veldig fort. Lørdag handler om å være utendørs sammen med familien, det blir en morsom og oppfriskende dag. Søndag er en fin dag å dra på tur og oppleve nye, inspirerende miljøer.

Tvillingene 21/5-20/6 

Mandag gjør du så lite som mulig. Tirsdag handler om å komme tilbake til hverdagen etter alle helligdagene. Onsdag kan være krevende da du må prøve å finne en måte å jobbe med en kollega du har vanskelig for. Torsdag handler om generell arbeidsmoral mens fredag byr på et hyggelig besøk, kaffe og en underholdende kveld. Lørdag er opptatt med å la kreativiteten din blomstre. Søndag blir en fin dag å besøke slektninger eller tilbringe tid med venner.

Krepsen 21/6-22/7 

Mandag leter du etter svar på visse spørsmål du har. Tirsdag handler om å gjøre ting rasjonelt, på en strukturert måte. Onsdag blir en hyggelig og sosial dag der du prioriterer venner over jobb. Torsdag handler om gruppearbeid mens fredag gir mulighet for individuell innsats. Lørdag engasjerer du deg i en sak som betyr mye for deg. Søndag bruker du sjarmen din for å få gjennomslag for viljen din i et privat prosjekt.

Løven 23/7-22/8 

Mandagen handler om et beslutning du bør ta. Tirsdag og onsdag blir praktiske dager der du gjerne kan jobbe med hendene dine. Torsdag går du inn i en fase der du blir litt mer usikker og har vanskelig for å bestemme deg. Fredag er en god dag for shopping, det er dagen du gjør gode funn. Lørdag handler om å uttrykke personligheten din og følge hjertet ditt. Søndag er en fin dag for å gjøre ting for deg selv, det er en dag der du tillater deg å være egoistisk.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det blir en aktiv mandag med fokus på utendørsaktiviteter. Tirsdag handler om å finne tilbake til rutinene igjen. Onsdag og torsdag er du gjerne sosial med både venner og kolleger. Fredag er en dag der du står opp for tankene og meningene dine. Lørdag handler om familie og å samle alle sammen, noe som kan være utfordrende. Søndag er du gjerne aktiv sammen med vennene dine, det gjør godt å bevege seg, helst utendørs.

Vekten 23/9-22/10 

Mandag blir en moderat aktiv dag med vennene dine. Tirsdag må du se over økonomien etter alle helligdagene. Onsdag handler om et veddemål mens torsdag byr på ulike typer utfordringer. Fredag møter du en person som berører deg på et dypere plan. Lørdag handler om evnen din til å samarbeide og at du ikke bare skal gå din egen vei. Den siste dagen denne uken blir en avslappende og rolig dag der du tillater deg å være skikkelig lat. Du trenger å hvile.

Skorpionen 23/10-21/11 

Mandagen handler om en avslutning og å gå videre. Tirsdag prøver du å være veldig logisk og unngå å ta beslutninger med hjertet. Onsdag og torsdag handler om et engasjement du er involvert i. Fredag er du gjerne med venner eller kolleger. Det blir en lett dag som går overraskende fort. Lørdag handler om deg selv og dine nye mål. Søndag prøver du å overbevise en slektning om å prøve noe nytt og annerledes. Hen er veldig tradisjonell.

Skytten 22/11-21/12 

Du starter det nye året med en liten dupp i helsen. Du føler deg slapp og har problemer med å fokusere. Det kan skyldes helgens mange fester, men det kan også handle om at du begynner å få en vinterforkjølelse. Torsdag begynner du å føle deg litt bedre, og du orker å gjøre en del fysisk arbeid. Fredag handler om å legge energien din på riktige ting. Lørdag føler du deg ganske bra, og det feirer du med mye utendørsaktiviteter. Søndag blir en herlig familiedag fylt med varme og kjærlighet.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du starter 2024 med en ny start og et farvel. Tirsdag handler om å se ting for hva de virkelig er. Onsdag blir en rolig dag fylt med vennskap, varme og muligheten til å være sammen. Torsdag tar du en beslutning om jobben din. Fredag handler om drømmer og muligheten til å realisere dem. Lørdag blir en god dag der du treffer familie og venner. Søndag planlegger du både økonomien din og fremtiden. Du har store planer for det kommende året.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du starter året i ro og fred. Det blir kanskje en tur, men ikke mye mer enn det. Tirsdag handler om forhandlinger og kompromisser. Onsdag blir du tvunget til et møte du helst vil unngå. Torsdag blir en interessant dag der du lærer nye ting. Fredag og lørdag er dager der du ikke bør gå glipp av en sjanse som kommer din vei. Dette er en unik mulighet for din utvikling. Søndag handler om å holde deg aktiv både mentalt og fysisk. Det blir en morsom og aktiv dag.

Fiskene 19/2-20/3 

Det blir ingen strålende start på det nye året. Du er veldig sliten både mandag og tirsdag. Onsdag begynner du å komme deg litt, og du føler at du kan fokusere fremover igjen. Torsdag byr på en overraskelse og en mulighet for ekstra inntekt. Fredag er du veldig bestemt, mens lørdag dreier seg om din manglende evne til å ta avgjørende beslutninger. Søndag blir en herlig dag som du gjerne tilbringer utendørs, der du gjerne er med vennene dine.

Powered by Labrador CMS