Ukas ønskeliste uke 42

Denne uka ønsker vi oss dingser og produkter som gir oss ekstra glød og glede i hverdagen.

Publisert Sist oppdatert

Hei mandag og ruskevær ... Denne uken ønsker vi oss en liten ekstra dose feng sui i livet. Hjemmet skal få en koselig (og ryddig) touch, og det samme skal bardromshyllen, kjøkkenskapet og garderoben. Dette er ukens ønskeliste: høst-essentials:

Shopping – ukas ønskeliste:

På høsten er det fint å bytte over til en oljerens, og denne fra Babor er helt nydelig da den fjerner smuss og sminke lett, samtidig som den ikke etterlater huden strippet for fukt.

Renseolje fra Babor, kr 296 (nå på salg).

Hva med et serum som gir huden massevis av fukt og glød? Denne på baderomshyllen er et must nå på høsten da vi kan gire opp hudpleieregimet litt ekstra.

H.A Intensifier fra SkinCeuticals, kr 1149

Ikke nok med at beauty-regimet skal optimaliserer – det samme skal alle baderomsskuffene, og disse boksene fra Clas Ohlson er helt perfekte til det! Altså, hvor deilig er det ikke å ha skikkelig orden, slik at man ser alt man har?

Skuffe organizer fra Clas Ohlson, fra kr 19.

Dette Mykonos-skapet gir akkurat den perfekte vibben vi ønsker nå i hjemmet. Ekstra poeng til fine møbler som også gir ekstra med lagring!

Skap fra Ellos, kr 4799.

Jeppm vi ønsker gode og sunne rutiner velkommen i livet, og spesielt nå før julebordsesongen starter. Da er et must å ha en juicer i hus – en enklere og billigere måte å komme igang med juicingen. Kanskje en førjulsgave til seg selv?

Juicer fra Omega, kr 1800 (annonse).

Høstens kanskje fineste kåpe finner du faktisk hos Zara. Denne nydelige og klassiske grå omslagskåpen laget av ull og kashmir gir instant chicness, og holder deg varm gjennom vinteren.

Kåpe fra Zara, kr 4299.

Grå alpaca genser fra One & Other, kr 2999.

En superfin svart dressbukse til en fin pris! Det liker vi spesielt godt i disse dager ...

Dressbukser fra & Other Stories, kr 990 (annonse).

Et infrarød saunateppe i hus vil gjøre godt for både kropp og sjel denne høsten. Det sies at infrarød sauna gir økt energi og velvære, er bra for huden, gir massevis av glød, gir bedre søvn, reduserer stress og styrker immunforsvaret.

Ja, takk til en het høst!

Infrarød saunateppe fra Heat by Sophia Lie, kr 6995.

Hvordan var livet før fine stråkurver? Vi elsker disse da de er perfekt til å oppbevare alt smått som plutselig havner på gulvet eller ligger rotete i hyller eller på benker.

Kurver fra Zara, kr 799.

Denne morgenkåpen laget av økologisk bomull og en god film – ja, takk!

Morgenkåpe fra Myyk, kr 1250.

En annen dings vi skal klikke hjem er denne Womanizeren ... Ting som gjør oss godt – det har vi fokus på om dagen.

Kall det gjerne self care, da en orgasme ikke bare gir nydelig glød til huden, men reduserer stress og booster humøret og immunforsvaret. En orgasme øker også oxytocin-nivået i kroppen – hallo, lykkefølelse. Den perfekt dingsen nå på høsten!

Womanizer, kr 699.

Powered by Labrador CMS