horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 11.09 – 19.09

Slik blir uke 37 ifølge stjernene.

Publisert Sist oppdatert

Hvordan blir denne uka for ditt stjernetegn? Stjernene har talt ...

Nysgjerrig på å vite mer om hver enkelt dag denne uka? Les dagens horoskop her.

Væren 21/3-19/4 

Mandag og tirsdag blir livlige og interessante dager med mye som skjer både privat og på jobben. Det gjelder å være oppmerksom slik at du ikke går glipp av viktige signaler. Onsdag jobber du gjerne veldig organisert. Torsdag handler om å skape orden i kaoset, mens fredag byr på nymåne, med frisk og positiv energi. Helgen handler om venner og om å ikke ønske å velge side i en konflikt.

Tyren 20/4-20/5 

Mandag handler om høyt tempo, nye ideer, og en positiv holdning til nye kolleger. Tirsdag blir en dag der du tenker utenfor boksen og lar kreativiteten flyte. Onsdag handler om mental hvile, mens torsdag blir både underholdning og kaos samtidig. Fredagen dreier seg om fest, god mat, og hyggelig selskap. Lørdagen blir moderat intens, mens søndagen byr på en skikkelig familiemiddag.

Tvillingene 21/5-20/6 

Mandag prøver du ditt beste for å sjarmere en kollega. Tirsdag og onsdag handler om å tenke praktisk og planlegge fremover. Torsdag blir en interessant dag der et møte kan endre mye. Fredag tar du tak i spørsmål som angår relasjoner. Lørdagen er du sosial og aktiv, en dag som passer perfekt for eventyr utendørs. Søndagen bruker du til å planlegge høstens aktiviteter.

Krepsen 21/6-22/7 

Mandag handler om å ta saken i egne hender. Tirsdag blir en dag fylt med komplikasjoner. Onsdag og torsdag handler om å løse forskjellige problemer, og tilfredsstillelsen når alle puslespillbrikkene faller på plass. Fredag kan noen oppleve deg som unødvendig skarp i dine svar. Lørdagen bruker du på en hobby og på venner. Søndagen blir en dag der du gjerne tilbringer tid med barn eller dyr.

Løven 23/7-22/8 

Mandag trenger du plass til å tenke fritt og skape. Tirsdag blir en morsom og intens dag der alt går din vei. På onsdag og torsdag kan du lett bli opphengt i detaljer. Du har vanskelig for å komme videre når du først har hengt deg opp i noe. Fredagen handler om sterke følelser og drama. Lørdagen blir en hyggelig dag sammen med venner, mens søndagen fokuserer på problemer.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du starter uken med mye ild i horoskopet, og det hjelper deg med å komme skikkelig i gang. Tirsdag handler om å drive ting fremover. Onsdag kommer det mer jord i ditt tegn og demper eventuell jobbangst. Torsdag og fredag jobber du gjerne praktisk, men du er også uvanlig sosial. Helgen handler om en slektning og deres behov for hjelp.

Vekten 23/9-22/10 

Du starter uka med en herlig og energisk drivkraft. Mandag og tirsdag er dager der du får mye gjort. På onsdag kommer det jord fra Jomfruen inn i ditt tegn, og du blir uvanlig nøye med detaljer. Torsdag er du effektiv og organisert, mens fredag blir mer sosial og utadvendt. Helgen handler om å ha det gøy, det er gode dager for å bli kjent med nye mennesker og knytte kontakter.

Skorpionen 23/10-21/11 

På mandag er det mye ild i horoskopet ditt, og det kan merkes på humøret ditt. Du kan bli lett irritert og ha dårlig tålmodighet. Onsdag dempes denne siden, og du blir mer organisert. Torsdag handler om økonomi eller penger, mens fredag fokuserer på problemer og forhold. Lørdagen byr på fritid og utendørsaktiviteter, mens søndagen blir en koselig dag.

Skytten 22/11-21/12 

Mandagen blir veldig intens og til tider stressende, her gjelder det å ikke miste fokus. På tirsdag er du veldig modig, mens du på onsdag og torsdag trekker deg litt inn i deg selv og konsentrerer deg om dine egne ting. På fredag kulminerer Jomfruens innflytelse på deg, og du føler et sterkt behov for orden og struktur. Lørdag handler om å bli kjent med nye mennesker. Søndag bruker du på en hobby.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du starter uka med god energi og en sterk drivkraft. På onsdag og torsdag er du kjapp i replikken, sjarmerende og glad. Fredagen handler om barn eller dyr, mens lørdagen byr på fest og underholdning. På lørdag kan du møte en person som kommer til å bety mye for deg i fremtiden. Søndag byr på aktiviteter som du virkelig koser deg med. Det kan være en hobby, familiekos eller trening.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du starter uken med å ta ledelsen over en større gruppe mennesker. Det kan være at du organiserer noe med jobb, leder en aktivitet, eller rett og slett viser vei. Onsdag og torsdag blir litt seige dager der du jobber med høye krav til nøyaktighet. Fredag blir en interessant dag som både innebærer hardt arbeid og glede. Helgen ser ut til å inneholde nye miljøer og en del shopping.

Fiskene 19/2-20/3 

Du starter uken med Månen i ild, noe som kan gi deg motivasjon til å ta beslutninger som du vanligvis unngår. Onsdag og torsdag blir praktiske dager der du har rolig og metodisk energi i horoskopet ditt. Fredagen handler om nymåne og hvordan den hjelper deg med å organisere strukturen i hverdagen din. Kvelden byr på god mat i hyggelig selskap. Helgen blir aktiv og morsom. Du tilbringer gjerne tid med vennene dine disse dagene.

Les månedshoroskopet for september her.

Powered by Labrador CMS