Se disse TV-seriene i helgen

Foto: John Doe
Foto: John Doe

Yes, det er fredag! Men for et drittvær. Heldigvis finnes det en haug med gode krimserier å streame i helgen.

Publisert Sist oppdatert

Her er fire gode TV-serier vi digger for tiden:

Big Little Lies (HBO Nordic)

Hvis du ikke har rukket å se denne allerede, foreslår vi at du gjør det nå. Serien er i bare sju deler og derfor helt overkommerlig å få sett gjennom helgen. Serien senterer seg rundt tre småbarnsmødre i en rik liten by i California. Det er mye dramatikk, forviklinger og det hele ender i et mord. Handlingen er egentlig ikke så vanskelig å forutse, men det gjør ikke noe fordi det hele er utrolig vakkert fotografert, det er nydelig musikk og veldig gode skuespillere. Medvirkende: Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Alexander Skarsgård, Shailene Woodley, Zoë Kravitz og Laura Dern.

Alexander Skarsgård og Nicole Kidman som ektepar med hemmeligheter i Big Little Lies. Foto: HBO Nordic.

13 gode grunner (Netflix)

En tenåringsjente på tar sitt eget liv og sender en rekke kassetter til sine medelever på high school med grunnene til hvorfor hun valgte å gjøre det. Serien er både opprivende og engasjerende, full av tenåringsangst og forviklinger, og tar opp et viktig tema. Medvirkende: Dylan Minnette, Katherine Langford og Kate Walsh.

Dylan Minnette og Katherine Langford har hovedrollene i 13 gode grunner. Foto: Netflix.

Berlin Station (HBO Nordic)

Et spiondrama satt til en CIA-base i nåtidens Berlin. En ny saksansvarlig er på hemmelig oppdrag for å avsløre hvem som lekker informasjon til en varsler. Etter hvert som han graver, oppdager han en konspirasjon som fører tilbake til Washington. Medvirkende: Richard Armitage, Rhys Ifans og Richard Jenkins.

Twin Peaks sesong 3 (HBO Nordic)

David Lynch har samlet nesten hele gjengen fra den originale serien fra 1990, pluss en god del nye skuespillere som David Duchovny, Naomi Watts og Ashley Judd, til en helt ny sesong med Twin Peaks. Der de to første sesongene handlet om mordet på high school-dronninga Laura Palmer, er denne sesongen ganske så vag i hva som egentlig er handlingen. Det foregår ikke lenger bare i Twin Peaks, og det er mange overlappende historier og mange lange sekvenser uten noe særlig dialog. Det er typisk David Lynch, veldig mørkt og forvirrende, og ganske sært og surrealistisk. Hvis du forventer deg mer av Twin Peaks slik sesong 1 og 2 var, er det mulig du blir veldig skuffet, men elsker du David Lynch kan du glede deg, for denne sesongen holder han virkelig ikke kreativiteten tilbake. Medvirkende: Kyle MacLachlan, Sheryl Lee, Mädchen Amick og Ray Wise.

Mädchen Amick og Peggy Lipton i Twin Peaks sesong 3. Photo: Suzanne Tenner/Showtime.

Powered by Labrador CMS