ANNONSE

Trenger du en bra solkrem?

–Dette er solkrem utviklet av eksperter og som passer for deg med sensitiv hud.

Publisert Sist oppdatert

Nordmenn er på toppen av versting-lista hva gjelder hudkreft, og det er kanskje ikke så rart... For når solen endelig stikker frem og varmer, ja så er vi her oppe i nord kjappe med å ta frem kaffekoppen og en god bok og kose oss i sola.

Kanskje er du på after ski og skal "bare" nyte 5 min i sola, og da er det jo ikke så farlig med den solkremen. Eller kanskje er du så heldig og ligger i en solseng i syden og tenker at "du ser jo veldig mye freshere ut med litt brunfarge, så den solkremen kan la vente på seg"...

Beskytt huden i dag for en sunn hud i morgen!

Det er ikke de fem minuttene i sola som er så farlig, det er "er det så farlig a" mentaliteten til oss nordmenn vi bør gjøre noe med. Så gjør det seg selv en STOR tjeneste og ha det som en gylden regel i livet å alltid starte dagen med å smøre deg med solkrem når du vet du blir eksponert for sola, og ha alltid en liten solkremtube tilgjengelig i veska om nødvendig.

Og husk for all del å alltid smøre ansiktet med faktor 50!

Heliocare – Solkrem utviklet av eksperter

Det viktigste ved valg av solkremtype, er å passe på at solkremen beskytter huden mot skadelig UVA- og UVB-stråling og at den er tilpasset din hud, og der er produktene til Heliocare helt unike.

Heliocare er et av Europas ledende solbeskyttelsesmerker, utviklet av eksperter i dermatologi, og produktenes og teknologienes effekt er godt dokumentert.

Alle Heliocare sine produkter inneholder den unike Fernblock®-teknologien, et planteekstrakt i bregnefamilien fra Sentral- og Sør-Amerika som har vist seg å ha beskyttende og reparerende virkning både ved påføring på huden og ved inntak. Ekstraktet, som er rikt på blant annet ferulinsyre (ferulic acid), nøytraliserer frie radikaler og hjelper til med å reparere skader forårsaket av UV-stråler. Ingrediensen motvirker de negative effektene av solstråling, som aldringstegn, pigmentflekker, celleskader og overfølsomhet.

Solkremene inneholder også antioksidanter, som grønn te og vitamin C og E.

Heliocare har solkrem til alle hudtyper, være seg om du sliter med akne eller har en sensitiv og tørr hud. Produktene passer alle aldre og det finnes alternativ for både ansikt og kropp.

For deg med sensitiv hud

Heliocare 360° A-R Emulsion SPF 50, kr 425.

Har du en sensitiv hud som ofte reagerer på solkrem? Da er dette kremen for deg!

En krem som er spesielt utviklet for å passe til følsom hud, atopisk hud samt hud med tendens til rødme. Sammensetningen er parfymefri og beriket med et kompleks som hjelper huden med å tåle miljøfaktorer bedre.

Heliocare 360º har multivirkende sammensetninger som beskytter mot både UVA, UVB plus synlig lys (HEV) og infrarød stråling (IR).

For deg med kombinert hud og tendens til akne

Heliocare 360° Gel Oil-Free SPF 50, kr 370.

En lett, oljefri fluid med matt finish for kombinasjonshud, fet/blank hud og hud med akne. En stor favoritt!

For normal til tørr hud

Heliocare Advanced Gel SPF 50, kr 320.

For normal til tørr hud som trenger en mer kremet, fuktighetsgivende og samtidig lett sammensetning.

Heliocare Advanced er en serie solprodukter med bredspektret UVA- og UVB-beskyttelse i behagelige sammensetninger som også gir fuktighet og reparerer.

For deg som sliter med pigmenteringer i huden

Heliocare 360° Pigment Solution Fluid SPF 50, kr 370.

En lett krem som bidrar til å gjøre hudtonen jevnere og klarere. Den unike sammensetningen gjør eksisterende pigmentflekker mindre synlige og forebygger nye. Passer for alle hudtyper.

Powered by Labrador CMS