Mote

2. april, 2020

Redaksjonens vårfavoritter

ELLE-jentene deler sine favoritter fra vårkolleksjonene...

Trendguide vår 2020: Ingenting er bedre enn lysere tider, og vi drømmer allerede om vårens antrekk som skal styles etter inspirasjon fra sesongens trendguide.

Vi håper også du vil bli inspirert til å kle deg mer 70-talls, i mønster og farger og masse denim.

Neon og 80-tallet er fortsatt i vinden og det oser av power med brede skuldre, markerte midjer og stiletter.

Her er redaksjonens favorittantrekk fra sesongens visninger, som vi allerede har begynt å legge planer for hvordan skal inkorporeres i våre eksisterende garderober.

Kanskje blir den gamle blazeren som ny med et belte i midjen, og kanskje er det på tide å grave fra de gamle 70-talls-inspirerte buksene fra loftet?

Trendguide vår 2020

Petra Middelthon, Sjefredaktør og moteredaktør

Trendguide Mars 2020

– Jeg beundrer estetikken og filosofien til Stella McCartney, som jobber for en mer bærekraftig motebransje og framtid.

Trendguide Mars 2020

Vibeke Ruud, Creative Director og innholdssjef

Trendguide Mars 2020

– Casual denim med hvite sneakers à la Hedi Slimane hos Celine. Det perfekte hverdagsantrekket i månedene som kommer!

Trendguide Mars 2020

 

Marthe E. Jakobsen, Redaksjonssjef og skjønnhetsredaktør

Trendguide Mars 2020

– Kunne jeg bare gått i ett antrekk resten av livet, tror jeg det hadde blitt dette fra Louis Vuitton. Jeg elsker alle plaggene like mye sammen som enkeltvis, og har nå startet jakten på en rutete bluse med ballongermer og en iøynefallende vest.

Trendguide Mars 2020

 

Nathalie Helgerud, Innholdsskaper

Trendguide Mars 2020

– Denne våren vil jeg være en skikkelig boho-chic à la Isabel Marant! Jeg har fremdeles dilla på tie dye-trenden, og elsker topper med puffermer og baggy jeans. Dette antrekket får meg til å drømme om Ibiza.

Trendguide Mars 2020

 

Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg, Digitalredaktør

Trendguide Mars 2020

– Min favorittkolleksjon fra SS20 var Saint Laurent, og spesielt Naomi Campbell i den sorte paljettsmokingen. Jeg synes sjefdesigner Anthony Vaccarello har modernisert Yves Saint Laurents ikoniske Le Smoking fra 1966 på mesterlig vis, og at det var tøft med en så mørk og svart vårkolleksjon.

Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg er motehistoriker og motejournalist med master i norsk motehistorie i internasjonal kontekst fra London. 

Trendguide Mars 2020

 

Caroline Skjelbred, Style Editor

Trendguide Mars 2020

– Denne våren skal jeg berike garderoben min med flere hvite elementer. Jeg drømmer om en lys blazer som denne fra BOSS, som jeg vil style med mørk denim. Den perfekte spise-ute-med-kjæresten- looken, spør du meg!

Trendguide Mars 2020

 

Johanna Tverfjell, Markedssjef og eventansvarlig

Trendguide Mars 2020

– Perfekt blazer fra Michael Kors Colletion med brede skuldre. Med et belte i midjen er jeg klar for våren 2020!

Trendguide Mars 2020

Relatert