5 trender vi går for denne våren

Disse fem trendene fresher opp garderoben din og gjør deg vårklar på et blunk!

Publisert Sist oppdatert

Vårtrender 2022: Påsken er til for avslapning og tid med familie og venner. Vi bruker den også til å bla oss gjennom arkivet, og samle inspirasjon til den kommende sesongen. Vi har samlet de 5 største trendene denne våren, som vi skal implementere i garderoben så fort vi er tilbake fra påskeferien.

Her er 5 trender vi skal gå for denne våren:

Tank-top

Yes, du leste riktig. Den helt enkle hvite tank-toppen har en skikkelig mote revival om dagen. Den er uber-hot denne sesongen, men blir enda mer aktuelt (om mulig) til høsten da flere av de internasjonale motehusene som Prada og Bottega Veneta viste fine, hvite basics på catwalken.

Se våre tank top-favoritter her.

Foto: Imaxtree

Platåsko

Platåskoen er tilbake som aldri før, og har vært å se på catwalken hos alt fra Prada og Miu Miu, til Saint Laurent, Valentino og Versace.

Carrie Bradshaw omtalte platåsko som sine «sneakers» i And Just Like That, og Emily i Emily in Paris har snublet seg nedover Paris sine brosteinsgater iført utallige spektakulære par. Er det ett nytt par sko vi skal spandere på oss denne sesongen så er det et par platåsko!

Shop våre platåsko-favoritter her.

Foto: Getty

Oversized blazer

En moteklasssiker vi aldri blir lei! En oversized blazer som vi kan slenge over alt fra sesongens minikjoler til enkle jeans og t-skjorte på vei til jobb. Et virkelig «motemust» i enhver garderobe.

Her har vi samlet våre favoritt-blazere.

Foto: Produsentene

Baggy jeans

Vi elsker at denne trenden er tilbake! Gå for en gå for en sporty 90-talls-look á la Sporty Spice, eller en leken og litt mer body con 2000-talls spinn på stylingen (tenk trang body og høye hæler).

Dette er jeansen som gir en SS22-update på garderoben og looken på et blunk. Den gir oss også skater girl-vibe, ogkan styles på uttalige måter og mest av alt gir en deilig, fresh update på garderoben.

Våre favoritter.

Foto: Pernille Teisbaek

Silkeskjerfet

En liten detalj som gjør så mye med en hel look! Hvorfor ikke finne frem til sin indre Dolce Vita nå litt tidlig på sommeren?

Et lekkert lite skaut på hodet i kombinasjons med sesongens store solbriller på nesetippen ... Silkeskjerfet kan man bruke som en topp, ha på hodet, pynte opp vesken eller armen med – en liten detalj som piffer opp antrekk og som vi garantert kommer til å ha med i feriekofferten!

Vi har funnet frem til de fineste silkeskjerfene her!

Foto: Josephine Vogt

Powered by Labrador CMS