Annonse

Trenden du må få med deg

Athleisure er trenden som gjør treningstøy og sweatshirts til en effortless og kul hverdagslook – enten det er jobb, skole, en kaffedate eller en dag i byen.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Caspara. 

Nå som våren endelig er her, drømmer vi om de dagene vi kan dra rett fra kafé med venner etter jobb, deretter på treningssenteret eller en rolig gåtur i parken uten å ha med en stor bag med skift. Selv om konseptet ikke er nytt, har ideen om å kombinere hettegenser med trenchcoat og treningstights kanskje ikke vært like tiltalende som nå. Nå ser looken ut til å bli årets heteste trend!

W. Pollux Hoodie Espresso og W. Pollux Hoodie Light Grey Melange.

Daglig ser vi bilder av kjendiser og popstjerner som blir fotografert i gatene, eller som deler sine antrekk med joggebukser, hettegensere, tights og zip-up jakker på sosiale medier. Her er det masse inspirasjon å hente. 

Foto: @ceciliateigen

W. Pollux Hoodie Cream.

Vi har gjort litt research for å finne ut hva som er must-haves for våren/sommeren, og det ser ut til at merket Caspara er i vinden på sosiale medier for øyeblikket.

W. Pollux Hoodie Cream og W. Cosmo Straightleg Pants Cream.

W. Pollux Hoodie Anthracite og W. Cosmo Straightleg Pants Anthracite.

W. Pollux Hoodie Light Grey Melange. 

Denne våren og sommeren skal vi gå for det Oslo-baserte merket Caspara.

Caspara er et minimalistisk merke kjent for sine klassiske design. Alt er laget av kvalitetsmaterialer, som raskt har blitt en favoritt på markedet. Klærne er inspirert av scandi-minimalisme og er enkle å style – både med andre plagg i Caspara-sortimentet og/eller det du allerede har i klesskapet. Du kan mikse og matche, og sette et personlig preg på trenden med activewear og athleisure. 

W. Pollux Hoodie Black og W. Cosmo Straightleg Pants Black

Caspara ha blitt en favoritt for mange, og det er slettes ikke uten grunn. Fornøyde kunder gir tilbakemelding om at de har «flytta inn» i de ulike plaggene både til hverdags, kos og ikke minst på reise. Her er det bare styling og kreativitet som setter grensene. 

W. Pollux Hoodie Cream og W. Cosmo Straightleg Pants Cream.

Det skjer mye spennende hos kundefavoritten om dagen. Caspara jobber med en ny activewear-kolleksjon, og limited edition-farger i deres mest populære styles er også «in the works». Noen som gleder seg? Det gjør vi! Disse vil nok bli utsolgt i rakettfart, for det florerer av Caspara-plagg i sosiale medier for tiden. 

Våren og sommerens mest anvendelig og behagelige styles ... 

Ønskeliste

Vi har plukket ut noen av våre favorittplagg fra Caspara som vi har på ønskelista. 

W. Pollux Hoodie Grey Melange. 

Hoodiene fra Caspara er et must-have i garderoben. Da de først lanserte disse fantes hoodien kun i «unisex», men nå finnes den i både dame- og herrestørrelser. «Size up» for en mer oversized fit. 

Den finnes i seks tidløse farger, så her har du noe for enhver smak, stil og garderobe. Style den med en tights, sneakers og trenchcoat for den ultimate athleisure-looken. 

Finnes i: Espresso, Cream, Light Grey Melange, Anthracite, Navy & Black. 

--> Mangler bilde 

W. Pollux Hoodie Espresso

Det finnes vel ikke noe bedre enn et matchende sett når du vil være stilig og comfy?

Joggebuksene til Caspara får du i både straightleg og med strikk nederst – en drøm i helgene eller på reise. 

På farten og vet ikke hva du skal ha på deg? 

Style med en blazer og sneakers så har du en effortless, men likevel it-girl-look.

Straightleg finner de i alle de samme fargene som hoodie: Espresso, Cream, Light Grey Melange, Anthracite, Navy & Black. 

W. Cosmo Straight Leg Pants

Vi får aldri nok av t-skjorter, og denne unisex-varianten har en perfekt oversixed fit. Materialet er tungt og legger seg perfekt.

Finnes i: Off white & Navy. 

Capella Oversized Unisex Tee

Capella Oversized Unisex Tee. 

Hvordan style en oversized t-skjorte? Et par baggy jeans og sneakers slår aldri feil. Gjør det mer feminint ved å kombinere det med et silkeskjørt, eller gå for athleisure-looken med treningstights og en trenchcoat.

T-skjorten er også perfekt for layering. 

En basic oversized collegegenser er nøkkelen til sesongens looks. Genseren kan du slenge over nesten alt hvis det skulle bli kjøli, og er lett å style. Passer til jeans, dressbukser, skjørt eller shorts – i tillegg til treningstightsen. 

Finnes i: Navy & Light Grey Melange.

Pollux Unisex Sweatshirt Navy. 

Hvis du er mye på farten eller ikke liker å tre ting over hodet, så er hoodie med glidelås noe for deg. Praktisk, og alltid trendy! Casparas Cosmo Zip Hoodie kommer i tre farger, og disse kan du også matche eller mikse med joggebuksene.

Vi har falt for fargen Anthracite, en elegant og sofistikert nyanse av mørk grå som utstråler både dybde og tidløs stil. Anthracite er en allsidig farge som passer perfekt til enhver anledning og kan enkelt kombineres med andre nyanser for å skape et sofistikert og moderne uttrykk.

Finnes i: Anthracite, Espresso & Black.

W. Cosmo Zip Hoodie Anthracite.

For en avslappet look, kan du style den matchende klassiske joggebuksen med strikk. En enkel, men allsidig kombinasjon som passer perfekt til en rekke anledninger fra hverdagslige ærender til reiser.

Finnes i: Anthracite, Espresso, Light Grey Melange, Navy & Black.

W. Cosmo Zip Hoodie Anthracite og W. Pollux Sweatpants Anthracite

Mens vi venter på Casparas nye treningskolleksjon, har de fåtall igjen av deres limited edition-kolleksjon i perfekte vår- og sommerfarger! Det er allsidige, funksjonelle og trendy plagg av høy kvalitet, inspirert av en sporty og urban livsstil. 

Anthracite-fargen finner du også i deres populære Astra Sports Crop. Perfekt for trening, Yoga eller hverdags.

Finnes i: Anthracite, Marshmallow & Violet.

Astra Sports Crop Anthracite.

Hvor fin blir ikke denne fargen til sommeren! Her på Clara Cudrio.

Astra Sports Crop Violet.

Til Sports-toppen finnes også matchende treningstights. Vi elsker at Astra Tightsen er høy på livet, og med en fin detalj i livet. I tillegg er den super stretchy og veldig behagelig. 

Vi har virkelig falt for denne i fargen Marshmallow. 

Finnes i: Marshmallow, Anthracite & Violet.

Astra Tights Marshmallow. 

Oppdag klær som lar deg leve aktivt og komfortabelt hver dag – med stil!

Se hele utvalget til Caspara her. 

Powered by Labrador CMS