Trend: Unicolor

Foto: Imaxtree

Denne sommeren vil vi gå for en ensfarget look!

Publisert Sist oppdatert

Unicolor: Gå for en ensfarget look denne sommeren. Enten det er kanarigult, svart eller en annen fresh farge, så er unicolor-looken redningen når du ikke vet hva du skal ta på deg.

Om du ikke har mange freshe farger i garderoben, kan du også kombinere enkle farger som svart og hvit. Har du kanskje en denim jakke du kan kombinere med en lys dongeribukse og en blå T-skjorte? Det er mange muligheter du kan style denne stilen på!

Det beste med stilen er at du kan bruke det til envher anledning. Skal du på middagsselskap kan du style med en classy ensfarget look. Om du skal på byen med venner kan du kjøre en litt roligere look med ensfarget svart.

Du bestemmer helt selv!

GJØR SOM MAREN

Her har ELLE-profil Maren kjørt en ensfarget look, ved å bruke grønne toner gjennom hele antrekket, det er til og med grønne detaljer i Marens sneakers.

Vi elsker det!

https://www.instagram.com/p/BttC3oCCRep/

UNICOLOR: SHOP LOOKEN

Kjole fra Ganni, kr 4799.

Vi elsker denne gulfargen!

Hvorfor ikke kombinere den med en rumpetaske og sandaler i samme farge?

Kjole fra FWSS, kr 1999.

Her har vi en lekker kjole som du kan gjøre mye med. Du kan legge til et par svarte sneakers, en denimjakke eller et par svarte solbriller. Du kan også bruke en svart rumpetaske eller veske til antrekket.

Topp fra Marimekko, kr 1450.

Denne søte toppen kan brukes til en fresh farge om du ønsker. Blir det for mye med en ensfarget look, kan du ta på deg denne toppen for å roe ned antrekket.

T-skjorte fra Samsøe & Samsøe, kr 1499.

En basic T-skjorte kan du style til det meste. Her kan du velge mellom jeans, dressbukse, skjørt eller en kul militærbukse. Alt ettersom hvilken stil du ønsker!

Shorts fra Lovechild, kr 1595.

En søt shorts passer til det meste! Kjør et helt svart antrekk, med en enkel t-skjorte, denimjakke, rumpetaske og sneakers og du er klar for kvelden!

Bukse fra Lovechild, kr 1995.

Gjør en liten vri: Du trenger ikke å ha alle plaggene i samme farge. Til denne buksa kan du ha en gul genser til, sammen med en rød veske.

Denimjakke fra Lovechild, kr 3195.

Hva er vel ikke bedre enn en gul denimjakke til en gul bukse? Vi elsker denne freshe fargen!

Veske fra By Malene Birger, kr 699.

Denne vesken er perfekt å kombinere til et ensfarget antrekk, den er også fin å ha til en enkel farge som svart eller hvit. Skill deg ut med den freshe vesken fra By Malene Birger.

Badedrakt fra Totême, kr 1099.

Bruk denne fine baderakten når du skal på standa for å sole deg!

Solbriller fra Prada, kr 2700.

Det er viktig med et par solbriller til badedrakten, og da passer disse perfekt!

Solbriller fra Oakley, kr 1510.

Disse solbrillene passer til de fleste antrekk! Går du for en svart ensfarget look er disse perfekt til. De gjør hele looken mer komplett!

Powered by Labrador CMS