mote

Styling 101: Back to work

Den hvite skjorten gjør et skikkelig comeback denne sesongen!

Publisert Sist oppdatert

Når det kommer til høstmoten 2023 så gjør hverdagslooken et comeback. Om det er takket være den finansielle situasjonen vi befinner oss i eller motedryppet fra serien The Succession, så er både quiet luxury og hverdagsmote tilbake for fullt.  

Hvite oxford-skjorter stylet med svart skinn var å se på catwalken i New York hos Proenza Schouler, og Valentino viste frem mørkeblå bukse og crips skjorte som åpningslooken under deres Haute Couture-visning i Paris. 

Foto: Launchmetrics/Spotlight

Supermodellen Kaia Gerber bar en toneangnivende Haute Couture-look under visningen til Valentino – tilsynelatende mørkeblå denim (denne da laget av silke med påsydde perler), crips hvit oversized skjorte, stylet med flate pumps og store glitrende øredobber.  

En enkel look, men allikevel så så så sofistikert! Det er nettop dette som er  selve essensen av denne delen av motebildet.  Det stille, men utrolig smakfulle. 

En annen viktig høstlook var å se på Chloë Sevigny under New York Fashion Week hos Proenza Schouler, en hvit skjorte stylet med svart skinn, boots og en enkel blazer. Vi ønsker høstlooks som passer inn i hverdagslivet, slik som denne. Klassisk, sofistikert og  tidløst.  

Med håret i en ball, en hvit skjorte og mørke bukser er dette en look som alltid føles like fresh, og vi spår en skikkelig revival av klassisk styling med en spinn. 

Den hvite skjorta er såpass klassisk at den lett kan styles med alt fra jeans til dressbsukser og leggings, over kjoler eller til skjørt. 

Og et annet superfint tips er å style den hvite skjorten til en blå jeans, helst litt løs i passformen, og en svart blazer til. 

Selve hverdagsuniformen får en ekstra hyllest denne høsten!

Klassisk look med en spinn? 

Hvis man ønsker det lille ekstra i et antrekk, så er det utrolig fint å bruke den hvite skjorten for å «dempe» andre plagg. Som en bukse med ankelfrynser, som man kanskje har brukt en hel sommer på stranden, får et nytt og fresht kontorliv ved å gå bort fra den bohemske blusen og badedrakten, og  gå for en hvit oversized herreskjorte. 

Vi kjenner at dette inspirerer oss litt ekstra og ønsker en fresh høstmote med klassiske plagg et stort velkommen denne sesongen!

10 plagg vi ønsker oss til høstgarderoben.

Powered by Labrador CMS