Redaksjonen byr på sine sommerferieplaner.  I Norge, så klart.

God sommer!

Marthe​, redaksjonssjef og skjønnhetsredaktør

Jeg har tilbragt flere sommerferier i Norge enn i utlandet, så årets blir ikke så veldig annerledes enn jeg er vant til. Planene er ikke helt spikra, men det er jo også litt deilig å kunne ta noe på sparket. Det som er sikkert er at det blir en uke på familiehytta i Valdres, med turer på fjellet og bading i Volbufjorden og på en «hemmelig» plass på fjellet vi kaller Stryka.

Litt Oslo-ferie blir det helt sikkert også, forhåpentligvis tilbragt på svaberg i Oslofjorden om været tillater det, og til slutt står en tur til Vinje på planen.

Det vil bli tid til å slappe godt av, lese alle bøkene jeg ikke har «hatt tid til» å lese så langt i år, lage deilig mat, gå turer og lete etter bær og sopp i skogen – og det er jo de tingene jeg liker aller best med sommerferie uansett. Utenlandsreise en uke eller ei.

Julie​ Marlen, digitalredaktør

I år blir det selvfølgelig #staycation i Norge. Jeg er så heldig at jeg kan reise hjem til Frei på Nordmøre. Der er det lange, lyse sommernetter og grilling og soling på naustet, for forhåpentligvis blir det mer enn 12 grader der i sommer…

Jeg gleder meg til å være masse sammen med familien min og spesielt niesene mine Emma og Lilli Mathea.

Og så har jeg lovet å ta med mamma på Den Gyldne Omvei på Inderøy i Nord-Trøndelag. Der kan man besøke kunsthåndverkere, gårdsutsalg, historiske minnesmerker, museer og gallerier. Så det blir rett og slett en liten road trip, og selvfølgelig en natt på Britannia i Trondheim. For et hotell!

Nathalie, innholdsskaper

I sommer gleder jeg meg til å oppleve et lite stykke Norge! Jeg har lyst til å besøke alle sørlandsperlene jeg har så mange herlige barndomsminner til.. Også drømmer jeg om en roadtrip til Vestlandet – der har jeg faktisk bare vært en gang i mitt liv!

Ellers gleder jeg meg til å være turist i egen by og dra på stranda i Oslo og sitte på koselige uterestauranter helt til solen går ned.

Petra, sjef- og moteredaktør

I år skulle vi vært på seiltur i Hellas, men det er selvfølgelig utsatt, så Norgesferien blir forlenget på Sørlandet hvor vi drar hver sommer og besøker venner og familie.

Vi har hytte på fjellet hvor jeg aldri har vært om sommeren – men dit skal vi i år og pusse opp. Deilig å ha hjemmetid og få fikset litt ting i hus og hage.

Vi håper du får glede av og kan hente inspirasjon fra Elle Decoration som du får med i denne utgaven. Vi tenkte det er en perfekt tid for litt inspirasjon til hjemmeferie for de som skal ha det. Vi sier hvert år når det er nydelig vær her i landet at ingenting er som sommeren i Norge – det skal vi jo erfare i år.

Vibeke​, art director og innholdssjef

Det blir sørlandsidyll på oss i år som i fjor. Vi leier en hytte på verdens vakreste sted like ved Lillesand. Det blir bading, båtturer, fisking, grilling, sykling, soling, fotballspilling og late dager på brygga.

Hvis vi har det i oss tar vi en roadtrip oppover vestlandskysten etterpå, planen er å følge Nordsjøvegen fra Kristiansand til Haugesund. Ellers så skal vi utforske det sommer-Oslo har å by på, både i marka og på asfalten. Det er egentlig veldig deilig å ta ting litt på sparket!

Relatert

vibeke ruud

ELLEs feriefavoritter 2022: Vibeke Ruud

Dette pakker ELLEs Creative Director og Art Director med seg i feriekofferten.
caroline kildebo

ELLEs feriefavoritter 2022: Caroline Kildebo

Dette pakker ELLEs journalist og innholdsprodusent med seg på ferie i år.
CHARLOTTE SØRVALD

ELLEs feriefavoritter 2022: Charlotte Sørvald

Dette pakker ELLEs redaksjonssjef og skjønnhetsansvarlig med seg på ferie i år.

Les også

Favoritter på hjemmekontoret

Hei fra ELLE-redaksjonen på hjemmekontor...
Sommertips

10 ting i sommer

En heistur opp i høyden, en lærerik museumstur og en spennende true crime-dokumentar er noe av det du bør sjekke ut i sommer!

5 budsjettkupp til under 500 kroner

Fem ting til under 500-lappen, som står på vår ønskeliste akkurat nå!