horoskop

SpirituELLE: Tre refleksjonsspørsmål for sommersolverv

– Vi er halvveis i året allerede!

Publisert Sist oppdatert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner. 

Kjære leser,

Vi er halvveis i året allerede! Det er på tide å ta en fot i bakken. Denne uka, 20. juni, er det sommersolverv. Dette er årets lengste dag, der solen står høyest på himmelen og gir oss mest lys. Sommersolverv kan være en tid for å fokusere på lyset i ditt eget liv, og å for å tenke gjennom hvordan du har brukt tiden din på til nå, og hva du vil fortsette med eller gi slipp på de neste seks månenedene. 

Tre refleksjonsspørsmål for sommersolverv: 

Fokuser på årets lyspunkter: 

Hva er jeg mest takknemlig for i det siste halve året, og hvordan kan jeg bringe mer av denne takknemligheten inn i hverdagen min?

Reflekter over hva som ikke lenger tjener deg, og hva du vil kalle inn resten av året: 

Hvilke gamle vaner eller mønstre ønsker jeg å gi slipp på, og hva ønsker jeg å manifestere eller starte på nytt i denne neste perioden?

Finn balanse i hverdagen: 

Hvordan kan jeg bedre balansere hvile og aktivitet i livet mitt, slik at jeg kan opprettholde en sunn balanse mellom lys (energi) og mørke (hvile)?

 

I boka mi Spirituell - en håndbok på reisen til det uforklarlige, kan du lese flere tips dersom du er midt i en spirituell oppvåkning. 

Ukas orakelkort: Solen 

Energier: livskraft, klarhet, energi

Å motta Solen er et tegn på at en bølge av ny livskraft, klarhet og energi er på vei inn i livet ditt. Det er på tide å brette opp ermene og ta fatt på et prosjekt du står overfor. Slik som solen gir liv til alt på jorden, er du nå i en periode med stor kraft og driv som vil hjelpe deg å få gjennomført visjonene dine. Hva har du skapt og manifestert i tankene dine, som du nå er klar til å bringe til live i fysisk form? Å manifestere noe i denne fysiske verden krever alltid én del energiarbeid ved hjelp av tankene dine, og én del handling. 

Husk at det i startfasen av et prosjekt ikke nødvendigvis er viktigst hva du gjør, men at du gjør noe. Derfor inviteres du til ikke lenger å sitte og vente på det perfekte øyeblikket eller den perfekte muligheten. Finn din indre klarhet og energi, og handle fra et inspirert sted i deg selv, selv om det kanskje ikke virker rasjonelt eller logisk i øyeblikket. Å handle fra din kreative intuisjon vil bringe deg nærmere drømmene dine. Nyt denne gode energien og livskraften du har tilgjengelig for deg.

Her kan du kjøpe Orakelkortene «Sjelens speil». 

Les flere horoskop-saker her. 

Powered by Labrador CMS