horoskop

SpirituELLE: Hvordan kan du slippe deg løs, samtidig som du tar godt vare på deg selv?

– Ikke bli overrasket om du begynner å kjenne på en trang til å være spontan, lidenskapelig og uttrykksfull gjennom hele uka!

Publisert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner. 

Kjære leser,

Denne uka sprinkler stjernestøv av god energi over oss! Kanskje har du allerede merket at det er lette og sprudlende vibber i lufta? 18. mai var årets mest lykkebringende dag, og denne uka fortsetter planetene å gi oss en deilig dytt i riktig retning. Hvis du føler at de siste dagene har vært helt bånn i bøtta så ikke fortvil - du har god tid til å gjøre dette til en fin uke. 

Solen, som representerer vår livskraft, går inn i Tvillingene den 20. mai. Tvillingene bringer en energi av sosialisering, nysgjerrighet og eventyrlyst. Venus, skjønnhetens planet, følger etter den 23. mai, og Jupiter, lykkens planet, trer inn den 25. mai. Dette skaper et merkbart skifte, som kan få oss til å lengte etter å krydre rutinene våre, henge med venner og knytte dypere bånd med de rundt oss. 

– Spontan, lidenskapelig og uttrykksfull

Ukens høydepunkt er uten tvil fullmånen, som også kalles Blomstermånen, den 23. mai. Ikke bli overrasket om du begynner å kjenne på en trang til å være spontan, lidenskapelig og uttrykksfull gjennom hele uka!

Denne uka hoppet orakelkortet Egenkjærlighet ut av kortstokken til deg. Det er en påminnelse om å fokusere litt ekstra på forholdet til deg selv. Kortet harmonerer og komplimenterer energiene som svirrer rundt oss allerede. Mykhet, raushet og godhet er stikkord. 

Så, kjære leser, hvordan kan du slippe deg løs i denne herlige Tvilling-energien, samtidig som du tar godt vare på deg selv? La denne uken være en tid for å utforske nye horisonter, samtidig som du dyrker egenkjærlighet og omsorg. 

Ha en nydelig uke. 

I boka mi Spirituell - en håndbok på reisen til det uforklarlige, kan du lese flere tips dersom du er midt i en spirituell oppvåkning. 

Ukas orakelkort: Egenkjærligheten

Energier: aksept, anerkjennelse, selvkjærlighet

 Å trekke Egenkjærligheten er en påminnelse om å invitere enda mer selvkjærlighet inn i denne perioden av livet ditt. Du har allerede kommet langt i prosessen med å akseptere og anerkjenne deg selv. Det har gitt deg økt livskvalitet, men på hvilke områder kan du fortsatt falle inn i mønstre der du setter deg selv til siden, for heller å tilpasse deg andre? Kanskje handler dette om et forhold du er i; kjærlighet, familie, vennskap eller en jobbrelasjon. Denne tilpasningen handler ofte om at vi innerst inne har et så sterkt ønske om å bli elsket og akseptert av andre. Vend det heller som et speil mot deg selv: Hvilke deler av deg synes du fortsatt det er vanskelig å elske og akseptere? Livets reise handler om å finne en god symbiose mellom hvordan vi relaterer oss til oss selv, og hvordan vi relaterer oss til andre. Minn deg selv på hva du trenger for å ha det best mulig. Øv på å se hele deg selv gjennom en linse av kjærlighet og raushet. Stol på deg selv og alt du er.

Her kan du kjøpe Orakelkortene «Sjelens speil». 

Les flere horoskop-saker her. 

Powered by Labrador CMS