horoskop

SpirituELLE: Hvilken frekvens er det du vibrerer på?

Alt vi omgir oss med er energi – alt det øyet kan se, og alt det som ikke kan ses.

Publisert Sist oppdatert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner. 

Kjære leser,

Denne ukas orakelkort er Lyset, et kort som minner oss på hvordan vi påvirker andre rundt oss med energien vår. Men hva er egentlig denne energien? I boka mi, Spirituell - en håndbok på reisen til det uforklarlige, forklarer jeg det slik: 

Alt vi omgir oss med er energi – alt det øyet kan se, og alt det som ikke kan ses. Alt vibrerer og beveger seg i en slags kosmisk dans. Vi plukker opp energien til hverandre hele tiden, gjennom kroppsspråk, tonefall og ordbruk. Men vi plukker også opp noe annet, noe usynlig. Du kan ikke måle glede, men du kan merke hvordan det smitter. Du kan ikke veie smerte, men du kan føle en tyngde i hjertet. Noen mennesker har lett energi og gir deg en god følelse, andre får deg til å føle det motsatte. På noen steder føler du deg trygg og åpen, mens du andre steder kan kjenne på et ubehag. Hva er det som gjør at du merker forskjellene?

Energien til alt som eksisterer – enten det er en tanke eller følelse, et menneske, et sted eller en ting – har sin helt egen frekvens. Frekvens betyr hvor mange ganger noe gjentar seg per tidsenhet, som for eksempel hvor mange ganger en pendel svinger, eller hvor mange ganger en elektromagnetisk bølge beveger seg opp og ned over en akse. Når frekvensen øker, øker også energien. Alt som har en frekvens, har også sitt helt eget energifelt. 

Tenk på det sånn: Alt som finnes, sender ut sine helt egne radiobølger, med en helt egen frekvens. Du er som en radiomottaker, der kroppen og intuisjonen din er antennene dine. Når du plukker opp energi fra steder og mennesker, er det som om du plukker opp og lytter til det unike radiosignalet de sender ut.

Hva slags radiobølger sender du selv ut til andre? Energifeltet ditt, også kalt auraen, er et felt av energi som strekker seg ut fra den fysiske kroppen din. Jeg liker å se på energifeltet ditt som din energetiske signatur, samtidig som deler av det kan forandre seg fra dag til dag.

Flere ting påvirker energifeltet ditt. Hvordan du føler deg, hva du tenker, hva slags gener og hvor god helse du har. Føler du deg bra i deg selv og er frisk og rask, vil feltet ditt stråle sterkt og ha høy frekvens. Ditt helhetlige energifelt, i tillegg til den fysiske kroppen din, utgjør frekvensen du vibrerer på.

Boka er nå ute i pocketversjon, perfekt å ta med seg i veska på stranda i sommer! Der finner du tips og triks til hvordan øve opp din egen evne til å lese energi, og hvordan høyne frekvensen i energifeltet ditt. 

Ha en nydelig uke!

I boka mi Spirituell - en håndbok på reisen til det uforklarlige, kan du lese flere tips dersom du er midt i en spirituell oppvåkning. 

Ukas orakelkort: Lyset

Energier: lys, kjærlighet, positivitet

Å motta Lyset er en påminnelse om – og en bekreftelse på – ditt indre lys og din høye frekvens. Alle energier i universet kan rangeres på en skala fra lyst til mørkt. Følelsene dine kan også rangeres på en slik skala, der energien av kjærlighet og fred er den mest høyfrekvente, og energien av frykt og skam er den mest lavfrekvente. Energifeltet ditt påvirkes av følelsene dine. 

Ved å møte de mørkere delene av deg selv har du transmutert og forvandlet energiene i energifeltet ditt, og bygget opp en større kapasitet til å romme lys. Din høye frekvens gjør at du lyser opp tilværelsen for andre. Vi påvirker hverandre hele tiden, og du har en god effekt på menneskene rundt deg, bare ved å være deg selv. Det er ingenting du trenger å gjøre, forandre eller bevise. Kanskje kan du hvile enda litt mer i deg selv, og stole på ditt indre lys? Husk at energien din snakker for seg selv. Du er et lys.

Her kan du kjøpe Orakelkortene «Sjelens speil». 

Les flere horoskop-saker her. 

Powered by Labrador CMS