horoskop

SpirituELLE: Denne uken er perfekt for å sette fart på manifestasjonene dine!

- Flere fordelaktige energier støtter oss nå: Venus, som står for ønsker, drømmer og tiltrekning er inne i bildet, i tillegg til Jupiter, som står for flaks og lykke.

Publisert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner. 

Dette er en deilig uke for å sette fart på manifestasjonene dine!

I morgen, tirsdag 7 april, er nymånen i Tyren. Nymånen er alltid et godt tidspunkt for å sette intensjoner for nye begynnelser. Tyren gir deg både styrke, selvtillit og litt ekstra kraft denne uka. 

Flere fordelaktige energier støtter oss nå: Venus, som står for ønsker, drømmer og tiltrekning er inne i bildet, i tillegg til Jupiter, som står for flaks og lykke. Begge disse planetene har et godt rykte på seg i astrologien for å bringe med seg god energi. Takket være Uranus, planeten for opplysning og gjennombrudd, så kan vi også forvente å plutselig få lyst til å bryte ut av det kjente og inn i det ukjente. Spennende tider, med andre ord. 

Jeg skal benytte disse energiene til å virkelig sette fart og retning på manifestasjonene mine.

Et manifesteringstips fra meg; øv på å kjenne på takknemlighet for det du manifesterer, selv før det har skjedd! Her er det fake it til you make it som gjelder - lat som det du ønsker deg allerede har skjedd, og vær takknemlig for det.

  • Visualiser deg selv som allerede har oppnådd det du ønsker: Lukk øynene og forestill deg tydelig at du allerede har manifestert ønsket ditt. Se for deg detaljene i situasjonen, føl gleden og tilfredsheten det gir deg.
  • Føl takknemlighet som om det allerede har skjedd: I stedet for å vente på at ønsket skal manifestere seg før du føler takknemlighet, begynn å føle takknemlighet nå. Sett deg i følelsen av å være takknemlig for at ønsket allerede er oppfylt.
  • Uttrykk takknemlighet daglig: Lag en daglig praksis der du uttrykker takknemlighet for det du ønsker å manifestere, som om det allerede er en realitet. Dette kan gjøres gjennom meditasjon, affirmasjoner eller en takknemlighetsdagbok.

Dette handler om å bringe deg selv i vibrasjonell harmoni med det du ønsker å manifestere, og åpne opp for muligheter og synkronisiteter som kan hjelpe deg med å realisere ønsket ditt.

Og du, ikke glem å være takknemlig for alt det gode du har i livet ditt som allerede har skjedd. Klarer du å være takknemlig både for det, og samtidig leke med tanken om takknemlighet for fremtiden, da har du de beste forutsetninger for å manifestere det du ønsker deg!

Ukas orakelkort: Hendene 

Energier: takknemlighet, ydmykhet, gjensidighet.

Å motta Hendene er en invitasjon til å virkelig kjenne på de gode følelsene av takknemlighet. Hendene symboliserer at du ser med ydmykhet på alt det fantastiske som livet allerede inneholder, både mennesker, situasjoner og opplevelser. 

Å se livet gjennom en linse av takknemlighet er en snarvei til å bringe inn enda flere gode følelser i hverdagen. Livet ditt er allerede så rikt, og når du velger å fokusere på nettopp det, blir livet enda rikere. Dette kortet symboliserer også energiene ved å gi og motta. 

Hva har du i livet som du kan dele med andre? Kanskje kan du dele din takknemlighet, eller noen av dine fysiske eiendeler. Strekk ut en hånd og del dine gleder ydmykt. Det gode kommer til de gode. 

Her kan du kjøpe Orakelkortene «Sjelens speil». 

Les flere horoskop-saker her. 

Powered by Labrador CMS