kultur

Sommertid med ELLE: Tale Torjussen

It-girl Tale Torjussen sin sommer beviser at alle gode ting er tre: Italia-hygge, festivalsommer og Sørlandsidyll. Ja, takk!

- Vi skal blant annet på pastakurs, vinsmaking, og på stranden!

Publisert

Hei, sommer! Måtte du bli varm, vare leeenge og oppfylle alle våre drømmer. Det er ekstra lett å kjenne seg inspirert når været er fint og huden er solkysset – så vi benytter sjansen til å spørre ut et knippe favorittprofiler om all things summer.

It-girl Tale Torjussen om drømmeturen til Italia, nye Oslo-spots, sommerens boktips og en dose Sørlandsidyll.

Les også: 20 questions med Øyunn Krogh

- Hva slags planer har du for sommeren?

- Ååå, jeg har litt forskjellig på agendaen! Jeg skal blant annet til Italia i en uke sammen med Leah, Frida, Julie og Lucas. Det blir en skikkelig idyllisk tur til sørøst-delen av landet, hvor vi blant annet skal på pastakurs, vinsmaking, på stranden - og kose oss med italiensk mat og kultur. 

- Deretter skal jeg, og har allerede vært, på noen festivaler. Var akkurat på IDYLL i Fredrikstad, og neste stopp er Kristiansand og Palmesus. Det blir med samme Italia-gjengen, og det gleder jeg meg utrolig mye til! 

- Dette blir en skikkelig festivalsommer for min del, men i tillegg skal jeg jobbe noe også da, haha.

- Hvilke 3 ting er det et must å gjøre i Oslo i sommer?

- Om sommeren foretrekker jeg egentlig å komme meg litt bort fra Oslo, spesielt mot Sørlandet, hvor hele familien min og hytta holder til. Likevel elsker jeg å stelle i stand en koselig piknik med venner i Oslo, enten i en park i nærområdet eller langs stranden på Bygdøy,  grille i en koselig bakgård eller hage, og å besøke og utforske nye spisesteder (ofte brunch eller middag) i byen. 

- Er så mye jeg har hatt lyst til å prøve, og om sommeren har jeg endelig tid. Er mye koselig på Bjørvika, Grünerløkka og Frogner.

- Hvor er Oslos hyggeligste uteservering?

- Wow, det er så mange! I det siste har jeg trivdes ute på Vineria Ventidue på Frogner, FYR i Bogstadveien og Babbo Collective på Øvrefoss. 

- I tillegg er Lille Herbern og Restaurant Alex spisesteder jeg har hatt veldig lyst til å teste ut en stund. Uteserveringen virker helt magisk, så turen går nok dit i alle fall én gang i løpet av sommeren.

- Hva gjør du på en regntung sommerdag?

- Hvis det virkelig styrter ute, elsker jeg å krype opp i sofaen med en dyne i pysjen, enten med en god bok eller med favorittserien min. Da er det digg å la huden puste litt med skincare, sminkefri og rent hår rett fra dusjen. Ofte med et iskaldt glass Pepsi Max <3

- Hvilke favorittplagg pakker du i kofferten i sommer?

- Søte og luftige sommerkjoler og skjørt, crispy skjorter, sandaler, Sambas og ballerinasko! I tillegg elsker jeg en litt chunky strikkegenser til litt kjøligere sommerkvelder, en kul veske og et par solbriller.

- Hvilken bok kan du tipse om til sommerferien? 

- I utgangspunktet er jeg veldig glad i å lese bøker, men i hverdagen som videregåendeelev har jeg ikke hatt mye tid eller overskudd til å sette meg ned med en bok etter å allerede ha lest mye pensum, haha -  og derfor er sommeren perfekt for lesing! I ferien pleier jeg som regel å lese 3-4 bøker på rappen, og i fjor ble jeg obsessed med «Bridgerton»-bøkene. De er jo og filmatisert på Netflix, så var utrolig gøy å lese bøkene i tillegg. 

- Videre synes jeg alltid det er gøy å sette seg ned med en ny Colleen Hoover-bok, hun er skikkelig dyktig og skriver veldig gripende fortellinger!

- Hva er dine 3 beautyfavoritter for sommeren?

- En glødende og gyllen base, en frisk blush og en glossy lipgloss! Elsker glossene fra Fenty Beauty.

Tale er obsessed med Bridgerton-bøkene, og det med god grunn! Første bok i serien, kr 215 hos Norli (annonselenke) 

- Storbyferie eller strandliv?

- Oi, begge egentlig! Elsker en kombinasjon. Jeg er ikke en jente som kan leve på stranda, jeg trenger at det skjer ting også.

- Airbnb-villa eller resort?

- Airbnb-villa!

- Vin eller cocktails?

- Vin, 100%.

- Ferskvann eller saltvann?

- Saltvann – elsker å få litt preg av saltvannshår!

- Saftis eller kremis?

- Kremis.

- Jordbær eller moreller?

- Å nei, for et vanskelig valg! Er lett å si jordbær, men eeelsker moreller også..

-  Soloppgang eller solnedgang?

- Solnedgang <3

Les også: Sommertid med ELLE: Sebastian Solberg

Powered by Labrador CMS