mote

10 plagg du bør ha i årets sommergarderobe

Disse blir et must for oss i sommer!

Publisert Sist oppdatert

Lurer du på hva du skal investere i til sommerens feriegarderobe, eller trenger du kanskje inspirasjon til å finne frem til ting du allerede har i skapet. Her er 10 plagg vi mener du bør ha i årets sommergarderobe.

Les også: Sesongens fineste badetøy 

Plaggene vi vil kle oss i denne sommeren

Blomstret kjole fra Rotate Birger Christensen, kr 5099. 

En fin kjole hører sommeren til, og i år ser vi mye av kjoler med blomstermønster. Perfekt å style alene til et par lekre hæler eller med en blazer eller skjorte over. 

Flip flops fra Sleepers, kr 399 (annonse).

Et par flip flops hører sommeren til, og vi ELLEsker de fra norske Sleepers. De har fornyet kolleksjonen med så mange freshe farger denne sesongen, så her er det bare å velge og vrake.

Oversized skjorte fra Zara, kr 399. 

En litt oversized skjorte er et absolutt must denne sommeren! Perfekt å ha over en badedrakt på stranda eller style til et par løse bukser og sandaler på jobb.

Svart badedrakt fra H&M, kr 399 (annonse). 

Det enkle er ofte det beste! En sort enkel badedrakt du kan style til linbukser og en blazer på kvelden eller til et olaskjørt på dagtid, er et absolutt must i feriegarderoben.

Linbukse fra ARKET, kr 790 (annonse). 

En linbukse er det perfekte sommerplagget, som kan dresses opp og ned. Kombiner  gjerne med en enkel badedrakt og skjorte over.

Solbriller fra Ganni, kr 1995. 

I år har vi lyst på et par smale solbriller og disse fra Ganni står høyt på ønskelista!

Heklet kjole fra & Other Stories, kr 2700 (annonse). 

Sommergarderoben din MÅ inneholde noe som er heklet! Og gjerne et sett, eller en kul kjole. Kombiner med flate sandaler, en oversized skjorte eller denim for den ultimate hippi chic-stilen vi ser mye av nå.

Shop flere heklede favoritter her! 

Kurvveske fra Gina Tricot, kr 400 (annonse).

Vi har allerede tipset om sesongens fineste kurvvesker, denne "strandveska" er hot i år også og kan brukes til alt. 

Baggy denimshorts fra ARKET, kr 790 (annonse). 

I sommer skal denimshortsen være baggy og gjerne henge litt på hoftene. Style med en badedrakt, oversized skjorte og et par høye hæler til.

Mules fra & Other Stories, kr 1750 (annonse). 

 Et par kitten heels med blomsterdetaljer er perfekt å style både til denimshortsen og til den perfekte sommerkjolen. Vi pakker alltid med oss et par hæler i kofferten, som kan brukes til alt – og disse er virkelig perfekte! 

Powered by Labrador CMS