skjønnhet

Sommerens beste self tan drops 

5 produkter som gir superfin glød. 

Publisert Sist oppdatert

Solen skinner (stort sett) og for mange betyr det at sommergløden også er rett rundt hjørnet. Allikevel er det mange av oss som ønsker litt ekstra brunfarge – enten det er fordi brunfargen ikke kommer så lett, eller for å gi den eksisterende fargen en ekstra boost. 

Tan drops er helt perfekt å bruke for en jevn farge – både på kroppen og i ansiktet – som kan bygges opp over tid. Det fine er at man ikke trenger å bytte ut hudpleierutinen (eller risikere en skikkelig «fail»), men blande dråpene inn i en ansiktskrem eller en body lotion. 

Beste self tan drops

Her er 5 av våre favoritter – kanskje du også finner din nye go-to?

Dråpene fra Sunny Stories kan blandes inn i et serum eller krem og inneholder hyaluronsyre for ekstra fuktighet til ansiktet. 

The Classic fra Rudolph Care kan blandes inn i ønsket hudpleieprodukt, gir et hint av sommertan og har en helt nydelig duft. 

Summer Drops fra Caia Cosmetics er et serum som gir en jevn og naturlig glød – perfekt for å booste sommerfargen, eller for å gi huden litt ekstra tan gjennom vinterhalvåret. 

Dråpene fra Isle of Paradise finnes i tre ulike nyanser – lys, medium og mørk – og kan bygges opp etter ønsket effekt med 1-10 dråper.

Dråpene fra Clarins finnes både til ansikt og kropp (produktet over er til ansikt), og er superenkel å bruke og gir et jevnt resultat for naturlig glød. 

– Er det ett produkt du trenger i strandveska denne sommeren, så er det dette. 

Powered by Labrador CMS