Annonse 

Smykkekolleksjonen fra Ti Sento hyller universets feminine energi

Ti Sento sin høst- og vinterkolleksjoner kombinerer det modige uttrykket med det tidløse. Det utgjør partysesongens nøkkeltrender.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg elsker å kombinere uttrykk som er både modige, chic, tidløse og utadvendte. Det er stil for meg - det handler ikke alltid om matchende sett, sier Ti Sento-grunnlegger Lilian.

Med høstens smykkenyheter utfordrer hun deg til å tenke nytt, leke deg og være modig. Trå ut av komfortsonen.

– Det er klart du kan style dem på en trygg måte og bruke dem på kontoret, men jeg utfordrer deg til å prøve det motsatte. Våg å sette sammen pieces på måter du aldri har gjort før! sier hun.

Denne sesongen har Ti Sento latt seg inspirere av himmelens og universets mange fenomener. Alt fra den endeløse himmelen til stjernene, månen og de mystiske stjernetegnene, pluss naturens fargepalett. 

– Samlet sett, er det den feminine energien som knytter sammen de ulike underkolleksjonene våre. Denne typen femininitet er et helt eget mood - du har sikkert opplevd den selv, påpeker Lilian.

Den feminine energien innebærer friheten til å uttrykke seg, kraften i skjønnhet og en følelse av eleganse, beskriver hun.

– Det krever litt modighet å omfavne femininiteten sin: derfor utfordrer vi deg. Ikke la himmelen være den øvre grensen, ta sikte på stjernene istedenfor. Jeg håper denne kolleksjonen inspirerer deg til å nå målene dine og leve ditt beste liv, sier Lilian. 

3 nøkkeltrender som glir rett inn på julebordet:

Den artigste tiden på året er her igjen - partysesongen. I år er det uten tvil ekstra stort fokus på smykker og tilbehør. Ti Sento har flere kolleksjoner som kan gi julebordantrekket den perfekte prikken over i-en.

Perler er for alltid

Det er noe med perler - og sånn har det alltid vært. Bruk flere perlesmykker sammen for et edgy statement, eller sammen i et elegant sett à la Audrey Hepburn. 

Fra kolleksjonen Head In The Clouds, kan du velge mellom minimalistiske pieces som løfter looken eller større blikkfang som er en fest i seg selv.

Forgylte sølvcreoler fra Ti Sento med perle-design, kr 2498. 

Ti Sento sølv forgylt perleanheng, kr 1998. 

Ti Sento Milano forgylt sølvarmbånd, kr 3498.

Ti Sento Milano halskjede i forgylt sølv, kr 4998. 

En personlig touch

Det er alltid stas å gi kveldens look en hakket mer personlig tvist. Kanskje nettopp derfor, har zodiac-smykker beholdt en sentral plass i trendbildet over lang tid. Vi liker å føle på tilhørigheten stjernetegnene våre gir. Disse delikate stjernetegn-amulettene fra kolleksjonen Written In The Stars kan du enkelt style sammen med resten av looken din - og de er også superfine gaver.

Se alle Stjernetegnsmykkene her. 

Klassikere i stille luksus

Et klassisk uttrykk er langt fra kjedelig. Ti Sentos klassiske smykker er designet for å vare et helt liv. Med disse ikoniske favorittene treffer du også spot on på tidsånden og trendbildet akkurat nå - for disse oser quiet luxury på en helt riktig måte.

Se alle smykkene fra Ti Sento her. 

Powered by Labrador CMS