ANNonse

Slik pakker du smart

Fire geniale tips til smart pakking.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Kashmina.

Planlegger du en liten getaway snart?

Det å pakke til reise kan være en utfordring, samme hvor man skal. Med kashmir får du en komplett reisegarderobe som holder deg komfortabel med stil. Her er våre beste tips til hvordan du pakker smart akkurat nok!

4 pakketips

Det trenger ikke være vanskelig å pakke smart. Faktisk kan disse fire enkle tipsene både sørge for at kofferten ikke blir overfylt, og at du får plass til alt du trenger.

1. Pakk lett

I stedet for å brette plaggene er det mye mer plassbesparende å rulle dem så små du klarer. Det er også en fordel å velge lette plagg, og det er nettopp derfor kashmir er den ultimate reisepartner! Kashmir er utrolig lett, har pustende egenskaper og krøller seg ikke.

2. Velg allsidige plagg

Vi elsker plagg med flere bruksområder, og vi pakker alltid med oss disse når vi skal bort. Kashmirskjerf er et multiplagg, og slik anvender vi det på ulike måter:

  • Ut på reise; ha alltid kashmirskjerfet i vesken og trekk det frem når flyturen blir kjølig i air-con-kabinen - for en helt unik varmefølese, som bare er mulig med kashmir.
  • Pynte deg på tur eller ut for å «kjenne på livet»; be classy og bruk kashmirskjerfet som sjal over kjolen, for en eksklusiv touch.
  • Hytta på fjellet; ingenting er som et nydelig kashmirskjerf i hytteveggen - hold deg varm og se fabelaktig ut - mens du jobber med gløden

Pakk nøytrale farger

Ved å pakke med færre plagg i nøytrale farger får du en såkalt «capsule wardrobe». En reisegarderobe som kan mikses og matches om hverandre, og som skaper utallige antrekk! Lek deg med kombinasjoner - dette er både bærekraftig og plassbesparende i reisekofferten.

Pakk klassikere

Kashmina spesialiserer seg på klassiske plagg, og bestselgerne deres er tidløse og anvendbare plagg du vil elske i mange år fremover!

Gå for den klassiske skandinaviske looken med jeans, hvite sneakers og en enkel t-skjorte i 100% kashmir. Da er ferien reddet!


Powered by Labrador CMS