mote

Slik kopierer du power blazer-looken til Saint Laurent 

En svart oversized blazer er aldri feil! 

Publisert Sist oppdatert

Den store festsesongen er her, med familieselskaper, julebord og diverse jobbmiddager på agendaen – og vi har spesielt lyst til å kaste oss ut på en julelook anno 90-tallet.  

En estetikk ELLE-redaksjonen falt pladask for denne sesongen var Saint Laurents høst- og vinterkolleksjon under Paris Fashion Week.  

Tenk filmen Working Girl fra 1988 i kombinasjon med en ikonisk kvinne à la Helmut Newton. Nostalgisk styling er veldig i vinden om dagen, og vi vil gå tilbake i tid med ikoniske plagg som gir oss litt «ekstra styrke» gjennom en festsesong! 

Har du fått med deg denne lille trendy detaljen? 

Blyantskjørt i kombinasjon med en blå blazer – looken som tar oss fra jobb til fest i en hektisk førjulstid.
Et rutete skjørt i kombinasjon med en skikkelig power blazer er årest julelook!

Kolleksjonen bestod av trange tights, blyantskjørt, blazere med ekstra store skuldre, gjennomsiktige topper, lange hansker, en stor dæsj klassiske 90-tallsruter og et par killer heels. 

Den ultimate julelooken, spør du oss ... 

Transparante tekstiler er en stor trend denne sesongen, og en gjennomsiktig bluse letter opp en maskulin og stor blazer. Den perfekte kombinasjonen!Slik får du power blazer-looken:  

Denne rutete blazeren med ekstra brede skuldre er «pure perfeksjon» fra Saint Laurent. Style den til alt fra svarte blyantskjørt til blå jeans og pumps, eller til svarte leggings og boots. Perfekt form og helt perfekt 90s-vibe! 

Et par svarte leggings med høyt liv, splitt og super stretch tar deg fra kontoret til et julebord. Disse er favoritter i ELLE-redaksjonen, og ikke uten grunn – helt perfekte leggings som passer til alt! 

Denne sesongen  går vi for svarte enkle pumps til sesongens festantrekk, og disse fra Amina Muaddi er både tidløse og trendy. Legg merke til den fine hælen! 

Sleng denne capen over julebordsantrekket for litt ekstra dramatikk!

En klassiker vi tar frem år etter år er den lille svarte minikjolen. Denne skal i år styles med en rutet blazer og lange skinnhansker. 

I år skal hanskene være ekstra lange og elegante.

En svart tidløs blazer som passer til alt fra små kjoler, skjørt eller til denimbukser. 

Transparente tekstiler er veldig i vinden om dagen, og denne svarte toppen er superfin til rutete skjørt og andre preppy plagg for å gi looken en spennende vri. 

Rutete skjørt som du kan style til en tidløs blazer. 

Har du fått med deg den ultimate julebordshoppingen? Les om de største trendene og få masse inspirasjon her 

Powered by Labrador CMS