Veldedighet

Slik kan du hjelpe de jordskjelvrammede

Her kan du donere.

Publisert

Sammen med en hel verden er vi rystet av katastrofen som inntraff natt til mandag da et jordskjelv i Tyrkia og Syria forårsaket grusomme ødeleggelser. Tusenvis har mistet hjemmene sine, og dyrebare menneskeliv har gått tapt. Våre kondolanser og dypeste medfølelse går til alle rammede av denne naturkatastrofen.

Vi ønsker å bruke vår plattform til å dele kunnskap om hvordan du kan hjelpe, og har derfor satt sammen en oversikt over de ulike organisasjonene og hva du kan bidra med.

Slik kan du hjelpe

Redd Barna

Gjennom Redd Barna kan du gi et økonomisk bidrag enten i form av et månedlig beløp eller en engangsgave. Pengene går til livreddende hjelp, medisiner og beskyttelse mot kulde. Les mer her.

Norsk Folkehjelp

Støtt jordskjelvrammede gjennom Norsk Folkehjelp ved å Vippse valgfritt beløp til 10145 eller 8000, eller bruk kontonummer 5005 14 00000. Les mer her.

Røde Kors

Gi livsviktig hjelp gjennom å gi et økonomisk bidrag, enten i form av et månedlig beløp eller et valgfritt engangsbeløp. Pengene går til vann, mat, varme og medisiner til de rammede. Les mer her.

Unicef

Unicef er på plass i både Tyrkia og Syria for å hjelpe de rammede. Støtt deres livsviktige arbeid økonomisk ved å donere et månedlig bidrag eller et valgfritt engangsbeløp. Les mer her.

SMS: Send BARN til 2040 (300,–).

VIPPS: Valgfritt beløp til 77740.

Gavekonto: 16440409400 – merk med jordskjelv.

Start egen innsamling: minaksjon.unicef.no

Leger Uten Grenser

Leger Uten Grenser har over 50 års erfaring med å rykke ut etter naturkatastrofer som jordskjelv og flom. Du kan støtte deres livreddende arbeid ved å Vippse 200 kroner til 2188. Les mer her.

Powered by Labrador CMS