Slik får du glamorøse lepper

Røde lepper hører festsesongen til. Slik får du looken.

Publisert Sist oppdatert

Ønsker du en klassisk, men sexy look til festen du skal på i helgen eller til julebordsesongen som er her for fullt? Da er røde blanke lepper à la Giambattista Valli perfekt, og de ulike nyansene i fargen gjør det hele litt mer spennende!

Slik gjør du steg for steg:

1. Her skal fokuset være på leppene, så til denne looken er det fint å holde huden frisk og full av glød. Bland gjerne litt flytende highlighter inn i foundationen din for å gi huden den ekstra gløden.

2. Gre brynene dine og fyll inn med brynsminke der det trengs, til denne looken er det ekstra fint med litt markerte bryn.

3. Hvis du ønsker å bruke øyesminke, kan du markere lett med en brun/bronse øyenskygge eller grå, hvis du kler det bedre, både under og over øyet. Blend det godt ut, da det kun skal lage en lett skygge og ikke bli en sotet look. Bruk gjerne en vippetang på vippene, men dropp maskaraen!

4. Når du skal starte på leppene, kan du begynne med å legge en matt leppestift på hele leppen og deretter dempe den med litt concealer eller foundation på en beautyblender. Du kan bygge opp fargen, om du ønsker det, ved å gå over med leppestiften flere ganger. For å oppnå ombre-effekten – altså at fargen får ulike nyanser – legger du lipglossen kun på midten av leppene både oppe og nede. Du bygger den litt og litt ved og legge på mer gloss, og duser det ut mot ytterkanten av leppene med en liten leppekost. Pass på så det ikke blir blank effekt helt ut til kanten, den matte leppestiften skal være synlig. Denne looken kan være vanskelig å holde på hele kvelden, men det skal ikke mer til enn et lag med lipgloss over hele leppa når ombre-effekten har begynt og skli ut.

Shop stilen: Rouge Pur Couture leppestift fra YSL, kr 320. Vivid Hot Lacquer lipgloss fra Maybelline, kr 99. Leppekost fra Bobbi Brown, kr 255. Naked Skin Illuminating Beauty Balm fra Urban Decay, kr 253. Paradise Pomade Extatic brynsgelé fra L’Oréal Paris, kr 143.

Powered by Labrador CMS