skjønnhet

Slik får du den ikoniske 90s-looken til Kate Moss

Perfekt til sommerfest!

Publisert Sist oppdatert

90-tallsreferanser kommer stadig tilbake i motebildet, og i år er intet unntak – også når det gjelder beauty: Denne looken til Cindy Crawford er et annet eksempel.

Sminketrenden på 90-tallet var en slags motsats til 80-tallets farger, glitter og glam. Det ble mer fokus på «clean skin», minimalisme, jordtoner og duse farger, og håret gikk fra stort og oppsatt til naturlig og enkelt.

Denne sesongen – enten vi skal på en casual middag eller i et bryllup – skal vi gå for Kate Moss sin look fra 1994: Rouge i en rødlig bruntone, matchende lepper og smokey øyenskygge i duse jordfarger – med litt lett shimmer rundt øynene.

Håret holder vi gjerne helt enkelt, kun med litt naturlige bølger for den ultimate 90s-looken.

Shop produktene:

En nydelig blush som finnes i flere farger fra Georgio Armani.

Et limited edition-produkt fra CHANEL som kan brukes både som rouge og øyenskygge.

En bronzer er et must i sommersola, men husk: Bruk med måte!

Denne fargen er SÅ 90s. Rouge Volupté er en favoritt fra YSL, og finnes i mange nydelige farger.

De fleste bruker mascara gjennom hele året – til både hverdags og fest – men om sommeren kan det være fint å bytte til en vannfast variant: Her er våre favoritter.

Dette produktet er perfekt i sommersola. Sprayen pleier og beskytter krøllete og krusete hår, og beskytter i tillegg mot varme, UV-stråler, luftfuktighet og bevarer hårfargen, uten å tynge ned håret.

En ny fuktighetskrem fra Lancôme med hyaluronsyre, over 300 typer peptider og niacinamid, som gir masse fuktighet og pleie til huden. 

Powered by Labrador CMS