ANNONSE

Slik blir din sommer – ifølge stjernene

Dette er sommerens store håroskop.

Publisert Sist oppdatert

I samarbeid med vår astrolog og Batiste deler vi sommerens store håroskop. Blir det en sommer preget av kjærlighet, drama, nye opplevelser eller store refleksjoner? Og hvilken tørrsjampo blir din følgesvenn i vesker, treningsbagger og kofferter i år? Denne sommeren lar vi stjernene avgjøre!

Væren 21/3 - 19/4

Denne sommeren byr på et møte med fortiden, noe som både oppleves kjærkomment, men som også kan gi deg muligheten til å sette punktum én gang for alle. Nostalgi kan være en god venn, samtidig som det å gi slipp og legge til rette for nye minner kan være en nøkkel til frihet.

Batiste Bare finner du her.

Med sin velbalanserte og milde duft, er Batiste Bare din go-to for enkel styling denne sommeren. 

Tyren 20/4 - 20/5

Noen ganger må ting gå i stykker eller gjennom en form for test for å kunne bli sterkere, og det er tilfellet for Tyren denne sommeren. Stol på prosessen, og ta til deg all lærdom som denne erfaringen gir deg.

Batiste Heavenly Volume finner du her.

Batiste Heavenly Volume gir deg litt ekstra volum i hverdagen, noe som kan komme godt med denne sommeren. 

Tvillingene 21/5 - 20/6

For de livsglade Tvillingene kan tanken om at noe ekspanderer og vokser være spennende. For hva kan egentlig gå galt? Kan det bli for mye av det gode? Denne sommeren opplever du at ting vokser for fort, selv for deg, og du konfronteres med et uvanlig behov for å roe ned tempo. 

Batiste Original finner du her.

Noen ganger er det enkle ofte det beste. Batiste Original er klassikeren som aldri slår feil!

Krepsen 21/6 - 22/7

Denne sommeren reintroduserer en kjærlighet fra fortiden, og kanskje har tiden som har gått siden den gang latt deg rosemale det som en gang var. Slutten av sommeren vil vise deg at noen ting hører fortiden til, og at noen minner trives bedre i fotoalbum enn i framtiden. 

Batiste Rose Gold finner du her.

Selv om det å rosemale livet ikke alltid er like lurt, så kan en duft av roser derimot være herlig. Batiste Rose Gold er både romantisk og lidenskapelig, og passer perfekt for Krepsens nostalgiske og romantiske sommer.

Løven 23/7 - 22/8

Du ledes inn i fristelse denne sommeren, og du lar deg rive med. Fantasier om et nytt og spennende liv virker så fristende at du simpelthen bare må smake en bit – for en periode. For selv en sulten løve kan bli mett, og denne sommeren gir deg akkurat nok til at du får mettet appetiten, men likevel lar siste bit bli liggende på tallerkenen. 

Batiste XXL VOLUME finner du her.

Batiste XXL VOLUME er som skapt for Løven, som ikke er redd for å ta plass, og er kjent for å være show stopping.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Du går inn i sommeren med en følelse av at du har glemt noe, eller at du har noe uoppgjort. Heldigvis vil sommeren hjelpe deg med dette, og du vil få svar på alle dine spørsmål. Idet sommer går mot høst er du kommet enda et steg videre, og du innser at dette var essensielt for din utvikling.

Batiste Pink Pinapple finner du her.

Batiste Pink Pinapple vil holde din herlige spirit oppe denne sommeren. Den er fruktig, fresh og sørger for en rask touch up.

Vekten 23/9 - 22/10

Store deler av sommeren går ut på å overbevise noen i din nærhet om noe – du kan rett og slett ikke forstå hvorfor ikke vedkommende bare kan være enig med deg. Dessverre er ikke dette den enkleste oppgaven, til tross for at du tar alle mulige strategier i bruk.

Batiste Unwind finner du her.

Kanskje kan Batiste Unwind bidra til å roe deg ned når frustrasjonen tar overhånd? En duft av beroligende lavendel kan være akkurat det du trenger denne sommeren.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Det skjer noe uventet denne sommeren som tvinger deg til å reflektere over hva du virkelig vil. Du må stoppe opp og revurdere aspekter ved livet ditt som du trodde du aldri ville tvile på. Dette til tross vil du også oppdage at ikke alt gir mening, og at selv om hodet argumenterer for det ene, kan hjertet ville noe annet.

Batiste Cherry finner du her.

Du er i det lidenskapelige hjørnet denne sommeren, og Batiste Cherry er akkurat passe cheeky for deg.

Skytten 22/11 - 21/12

Noen ganger er det lov å prøve noe nytt, bare for å se om det passer – og det er også helt i orden når det ikke gjør det. Dette er tilfellet for en romanse du innleder denne sommeren. Ta det for hva det er, nyt reisen, og gi slipp når tiden er inne. Ingen skade skjedd, men potensielt noen gode historier.

Batiste Wildflower finner du her.

Batiste Wildflower er din ultimate match i sommer! Den er carefree og blomstrende – perfekt for en fri sjel som deg.

Steinbukken 22/12 - 19/1

For Steinbukken er det viktig å kunne stole på menneskene de har rundt seg, og når noe føles utrygt eller ustabilt har du lett for å trekke deg. Denne siden av deg får en utfordring denne sommeren, og universet oppfordrer deg til å tørre å slippe tak og stole på prosessen.

Batiste Naturally finner du her.

Den beroligende duften av green tea og chamomile passer Steinbukken perfekt denne sommeren. 

Vannmannen 20/1 - 18/2

Denne sommeren handler om endring. Du er åpen for å flytte på brikkene som utgjør livet ditt, og dette er tidspunket for å gjøre nettopp det. Løsne på gamle skruer og vær åpen for hva disse endringene gjør med deg i praksis. Universet er på din side nå – nyt det. 

Batiste Tropical finner du her.

Denne sommeren utforsker du noe av det mest eksotiske som finnes – deg selv. Med Batiste Tropical i veska er du klar for alt som måtte vente rundt neste sving.

Fiskene 19/2 - 20/3

Denne sommeren kan minne litt om en romantisk komedie, og i tråd med sjangeren byr den både på det søte og det sure – men får selvfølgelig en lykkelig slutt. Bruk likevel denne reisen til å reflektere over det som utspiller seg, og se hva det kan lære deg.

Batiste Blush finner du her.

Batiste Blush er flirty og floral, og vil være for håret ditt, som søt musikk i en romantisk komedie.

Powered by Labrador CMS