skjønnhet

Tik Tok-skjønnhetstrend: I'm cold

Foto: Tik Tok @Sagal Jama, @Danielle

Denne beautytrenden elsker vi nå!

Publisert Sist oppdatert

Vi elsker å scrolle Tik Tok og lære nye freshe beautytrender, og en trend vi elsker nå er den supersøte «I'm Cold»-looken. Hvem elsker vel ikke en beautylook bestående av porselenshud, highlighter i øyekroken, freshe lyserosa kinn og en litt kald nese. Den perfekte looken for neste familieselskap eller når man skal ut og kjøpe julegaver!

Vi elsker denne supersøte beautylooken bestående av en ganske så naturlig, men allikevel fresh sminke – en liten eyeliner, highlighter, rosa kinn og rosa highlighter på nesa.

Kombiner med en hvit strikkegenser og øremuffs for en ekstra søt look denne julen.

Slik gjør du det – rosa blush:

Begynn looken med en base, legg på fuktighetskrem og foundation, og concealer under øynene.

For litt ekstra dybde i blikket er det fint å ha en naturlig øyeskygge på lokkene, mens du har en sølvpigmnetert higlighter i øyekroken, langs neseryggen og litt på tuppen av nesen, i tillegg til på kinnbeina. Hello, shine!

Avslutt looken med en eyeliner langs øyevippene, en rosa blush på kinnene og på nesetippen, og massevis av gloss på leppene. Cute eller hva?

Shopping – rosa blush:

Highlighter fra Beauty Camilla Pihl, kr 309 (annonse).

Vi elsker denne highlighterpaletten fra Camilla Pihl, da den inneholder hele 4 farger. Bruk den helt hvite highlighteren i øyekroken og på nesetippen for å få denne looken. Den lyserosa kan du ta på kinnene under blushen for en ekstra lyserosa og fresh look.

Hypnose-palett fra Lancôme i fargen smokey chic, kr 560 (annonse).

For en ekstra sparkle effekt er det superfint å ta litt av denne helt lyseste i øyekroken – da får man en ekstra glitrende I'm cold look.

Lip gloss fra Barry M, kr 65 (annonse).

Rosa blush fra Babor, kr 405 (annonse).

Påfør rikelig med rosa blush på kinnene og bittelitt på nesetippen – et voila! Looken er din.

Powered by Labrador CMS