Marthe Jakobsen er skjønnhetsansvarlig på ELLE. Og det hun har lyst på, har vi lyst på!

I februar har hun nydelige dufter, glødende pudder og det mest geniale hårverktøyet ever på topplista.

Skjønnhetsfavoritter februar

Skjønnhetsfavoritter februar
REPLICA Under the  Lemon Tree fra Maison  Margiela, kr 850.
Tjuvstart våren med denne nydelige og friske duftnyheten med noter av koriander, sitrus, te og hvit musk, hvis mål er å ta deg til Palermo på Sicilia i 1987.

Du merker først den freshe lukten av sitrus, både lime og sitron, før duften etter hvert blir varmere og mer pudret. Jeg er vanligvis ikke så glad i sitrusdufter, men denne har definitivt omvendt meg!

Skjønnhetsfavoritter februar
Butter Bronzer fra Physicians Formula, kr 175.
Dette solpudderet har blitt rost opp i skyene av amerikanske forbrukere og skjønnhetseksperter i flere år, og endelig er det mulig å få tak i også her til lands. Og det skuffer ikke! Den helt spesielle silkemyke pudderformulaen er veldig enkel å legge og bygge opp til den fargen du ønsker, og sitter bedre enn de fleste andre solpuddere jeg har prøvd. I tillegg lukter den som piña colada!

Skjønnhetsfavoritter februar

Magic Moisture Mist fra Omorovicza, kr 895 hos Gimle Parfymeri.

Dette er en ansiktsmist med stor «A», store bokstaver og to streker under. Den er med andre ord helt magisk, akkurat som navnet tilsier. Faktisk er den kanskje mer som en flytende fuktighetskrem enn en tradisjonell ansiktsmist, proppfull av pleiende og hydrerende ingredienser som man umiddelbart merker at gjør en forskjell på huden. Prisen er litt stiv, men du får mye for pengene og flasken varer lenge!

Skjønnhetsfavoritter februar
Airwrap styler fra Dyson, kr 4490.
Aldri har det vært lettere, morsommere og mindre skadelig å style håret! Den mye omtalte Airwrap-styleren fra Dyson inneholder hårføner, krølleverktøy, rundbørste og rettebørste i en og samme boks, og bruker luft for å forme håret, noe som gjør jobben både enklere, raskere og mer skånsomt. Jeg var litt skeptisk til om produktet egentlig kunne fungere like godt som tradisjonelle stylingverktøy, men etter å ha testet en ukes tid og fått skikkelig teken på den litt uvante teknikken er jeg ikke i tvil om at dette er hårstylernes Rolls-Royce. Den er dyr, ja, men du sparer tid og gjør håret en tjeneste!

Skjønnhetsfavoritter februar
Volumizing Lip & Cheek Tint i fargen Very Popular fra Tata Harper hos Skincity, kr 399.
Naturlige rosekinn og matchende munn. Tata Harpers kremede tint har en lett og myk konsistens som smelter inn i huden ved hjelp av fingre, svamp eller kost. Fargen ser veldig naturlig ut, passer alle hudtoner og er et must i vesken både i hverdagen og på fest.

Skjønnhetsfavoritter februar
Tea to Tan fra By Terry, kr 639.
Det er lov å jukse litt med hudfargen når den er på sitt blekeste og tristeste, og jobben blir ikke stort enklere enn med denne gyldne godbiten. Flasken inneholder et slags farget vann som du sprayer på kroppen eller ansiktet og smører ut. Best resultat får du om du bruker en stor og myk pudderkost til å fordele produktet på huden. Fargen sitter utrolig godt, helt til du vasker den av med varmt vann og såpe, lukter deilig og ser helt naturlig ut.

Mer beautystoff:

Stor maskaraguide: De beste maskaraene 

Derfor bør du bruke olje i ansiktet! 

Foundation til tørr hud

Relatert

Hudens personlig trener

Huden trenger hjelp for å komme i god form

– Produktene blir på en måte som en personlig trener ...
La Boche Rouge

Møt grunnleggeren av La Bouche Rouge

Dette er mannen bak et av de hotteste beauty-merkene akkurat nå.
maskara guide

Drømmer du om lange vipper?

Slik legger du maskara som en proff.