Annonse i samarbeid med Elizabeth Arden. 

Du har kanskje hørt om ingrediensen Retinol? Og spesielt nå på høsten er det mange som igjen innfører dette i sin hudpleierutine, og derfor er det ekstra aktuelt akkurat nå. Retinol er en type A-vitamin som kan gjøre underverker for huden. Det kan minimere fine linjer, pigmentering, arr, akne og store porer. Det trenger dypt inn i huden og fungerer som et antioksidant som også bidrar til å forsterke huden og beskytter den.

retinol eye

Mange har kanskje hatt en liten pause fra Retinol nå gjennom sommeren, fordi det gjør huden ekstra sensitiv mot sollys, men nå er det ingen grunn til å (nærmest bokstavelig talt) spare på kruttet lenger. Det er på tide å gi huden førsteklasses pleie.

retinol eye

Derfor kommer det som bestilt at Elizabeth Arden nå lanserer Retinol Line Erasing Eye Cream. Dette er inspirert av deres prisbelønnede Retinol Line Erasing Night Serum kapsler, men kommer nå som en ny øyekrem som skal brukes om natten.

Hovne øyne? Linjer og rynker? Mørke ringer?

Dette er blant de mest vanligste utfordringene mange opplever rundt øyepartiet, men det er også nettopp disse utfordringene Retinol Line Erasing Eye Cream jobber aktivt for å forbedre. Retinol Line Erasing Eye Cream er en anti-aging øyekrem med mikrokapslet retinol, peptider og niacinamide, som mykgjør, lysner og reduserer poser under øynene. Øyekremen inneholder Smart Retinol Technology som leverer en formel så sterk at du vil se effektive og synlige resultater rundt det delikate øyepartiet. Øyekremen jobber mot fine linjer, rynker, poser under øynene og mørke ringer.

retinol eye

Ikke bare er selve formelen smart, med mikrokapslet Retinol som absorberes fem ganger dypere med åtte timers varighet. Selve designet på produktet er også smart. Øyekremen gir en perfekt mengde produkt for en fjærlett påføring gjennom det innovative designet, ved at du pumper ut en liten mengde produkt for hver påføring. Beholderen beskytter også ingrediensene mot luft og sollys, slik at formelen holder seg best mulig.

Retinol Line Erasing Eye Cream brukes om natten

Og med denne øyekremen snakker vi skjønnhetssøvn på ekte, da den skal kun brukes om natten. Hvis du ikke har brukt Retinol tidligere, anbefaler vi å bruke øyekremen annenhver natt, eller hver tredje natt for å la huden få vende seg til Retinol. Øk bruken til hver natt etter at huden har fått vendt seg til behandlingen. På sikt vil du se fantastiske resultater og få et mer uthvilt øyeparti.

Retinol line erasing eye cream

Elizabeth Arden, Retinol Line Erasing Eye Cream 15 ml, 650 kr

Relatert

De myke pakkene vi vil ha under juletreet i år

Dette er julegavene som passer for alle!
elizabeth arden

LUKE 5: «En perfekt hudpleierutine»

I dagens luke av ELLEs julekalender deler vi "oppskriften" bak en perfekt hudpleierutine.
ASPIRE BRANDS

Festsesongens ultimate «beauty prep»

Disse tipsene er både enkle og effektive!