Det er ingen tvil om at grønt har vært en av årets viktigste trender, og da kanskje aller mest den eplegrønne fargen – også kjent som Racing Green eller Bottega Green. Vi har sett grønne dresser, vesker, skjorter og sko – og mer skal det bli. 

For vi er fortsatt ikke ferdige med det grønne. Nå som høsten er her for fullt gjør dette naturligvis noe med hvilke farger vi ønsker å kle oss i, og selv om vi holder oss på det grønne, så ser vi mot nye nyanser. Flaskegrønt, smaragdgrønt og olivengrønt er farger som vil prege denne høsten, og for å leke oss med trenden vil vi også plukke opp det grønne på detaljer som tilbehør og neglelakk.

Denne sesongen kan du gjerne kle deg ton-i-ton med ulike grønnfarger (denne trenden kan du lese mer om i månedens ELLE) og mikse mørke og lyse nyanser av samme farge i ett og samme antrekk. Hele looken blir komplett med grønne negler – moderne, men overraskende klassisk.

Nå maler vi neglene med grønn neglelakk

En dyp og elegant grønnfarge som kan overbevise selv en skeptiker om at grønn neglelakk er sofistiskert.

essie off topic

Essie, Off Topic 706, 129 kr (annonse)

opi my studios on spring

OPI, My Studio’s on Spring, 235 kr (annonse)

Denne dempede og støvete olivenfargen er perfekt for deg som ønsker en nøytral farge, men likevel vil prøve deg på den grønne trenden.

atelier dressed up in green

Atelier Rouge, Dressed up in Green, 99 kr (annonse)

expressie cargo

Essie/Expressie, Precious Cargo-Go! 320, 119 kr (annonse)

Denne iskalde, eucalyptus-grønne fargen er nydelig mot de mørke fargene som dominerer høst-garderoben. Se for deg denne mot en dyp aubergine-farge eller bordeux.

kure boyfriend

Kure Bazaar, Boyfriend, 185 kr (annonse)

Relatert

Krem gravid

Tips til deg som er gravid

Kremer og oljer for mums to be

Bob-frisyren er tilbake!

Stylingtips til bob-frisyren.

Chanel N°5: Et Duftikon

Verdens mest legendariske parfyme, skapt for kvinner i sin tid – og til alle tider.​