Annonse i samarbeid med Dermanor. 

Ta deg tid til noen «munnfuller» med egenpleie i løpet av dagen. Dette er den nye trenden som gir et avbrekk i løpet av dagen. En trend som ser ut til å ha kommet for å bli.SKINBETTER SCIENCE_Detoxifying Scrub Mask 60ML
SKINBETTER SCIENCE, Detoxifying Scrub Mask Face, kr 665/60 ml
En dobbelfunksjonell peelingmaske som fremmer en mykere og jevnere hudtone. Påføres ansiktet opp til tre ganger i uken på nyrenset, fuktig hud. Massér inn og la virke i 15 min. Skyll av med lunkent vann.
BUXOM_Power_Full_Lip_Scrub_Dragon_FruitBUXOM Power-Full Lip Scrub Dragon Fruit, kr 249
Eksfoliering og fuktighet er nøkkelen for å skape de ultimate fyldige leppene og det beste underlaget. Dette er en pleiende leppeskrubb i stick-form som skånsomt eksfolierer leppene og gir en myk, glatt og fyldig trutmunn med en tropisk duft.
ELEMIS_Pro-Collagen_Marine_Moisture_Essence_100mlELEMIS Pro-Collagen Marine Moisture Essence, kr 799/100 ml
Denne fuktighetsgivende anti-age essensen gir næring og energi til huden gjennom dagen. Et perfekt on-the-go produkt å ha med på reise.
PRIORI +SOD Enlightening Peel PadsPRIORI Q+SOD Enlightening Peel Pads, kr 849/30 stk.
Rask og effektiv måte for hudfornyelse. Multifunksjonelle peelingpadsene som også gir dyp fuktighet, gjør huden glattere og jevnere. Med disse kan du oppnå din ideelle hud på et øyeblikk.
LOVASKIN_Instant Moisturizer 50mlLOVASKIN Instant Moisturizer, kr 395/50 ml
Du får umiddelbart myke føtter med denne luksuriøs kremen. Denne rike, ikke-fete kremen er enkel å påføre, gir ny fuktighet og næring. Beskytter hudens naturlige barriere. LOVASKIN Instant Moisturizer er en multifunksjonell krem som kan brukes både på føtter og hender.
Aurelia London_ Brightening Botanical Facial MistAURELIA Brightening Botanical Facial Mist, kr 555/100 ml
En fuktighetsgivende ansiktsspray som har en forfriskende effekt, gir energi og stimulerer både hud og sinn. Gi ny glød og frisker opp sminken. Rist flasken godt, lukk øynene og spray nedadgående over ansikt og hals.
lowengrip triple peel mask
LÖWENGRIP Instant Glow – Triple Peel Mask, kr 275/60 ml
En fresh peelingmaske som effektivt eksfolierer huden på tre nivåer med AHA- syre, ananasenzymer og fine korn av cellulose og silisium. Inneholder i tillegg Vitamin C som tilfører glød og jevner hudtonen.
ORDINARY-Natural-Moisturizing-Factors+HA-HairTHE ORDINARY Natural Moisturizing Factors + HA for Scalp, kr 179/ 60 ml
Et vakkert hår starter med en sunn hodebunn. Unngå tørr hodebunn i sommer med en leave-in kur som gir både fuktighet og pleie.
GRANDEGRANDE GrandeLASH, kr 699 (2ml)
Klar for lange og lekre vipper i sommer? GrandeLash Enhancing serum fremmer naturlig lengre og tykkere vipper på bare 4-6 uker og gir full effekt etter 3 måneder.

Relatert

oransje skjønnhet

Skjønnhet: Nå har vi dilla på oransje

Denne fargen får deg til å gløde.

Hårtrend: Frisørenes beste tips til bob-styling

Dette er den nye it-frisyren.

Eksfoliering og fukt er et must akkurat nå!

Dette er sommerens beste hudpleietips...