Helt uutholdelig å vente helt til neste sommer for å se siste sesong av Game of Thrones, sier du? Vi er så enig. Heldigvis har Dolce & Gabbana hyret inn Kit Harington, aka Jon Snow/Aegon Targaryen, og Emilia Clarke, aka Daenrys Targaryen, som kampanjemodeller for duften The One, og laget to reklamefilmer med skuespillerne.
Dessverre opptrer ikke Kit og Emilia sammen i filmene, så lengtet du etter noen steamy (spoileralarm!) nevø-tante-omfavnelser, får du dessverre ikke se det. Men det er likevel romantikk i luften, der skuespillerne spaserer rundt i sjarmerende italienske brostensbelagte gater og danser med lokalbefolkningen, mens de sender forførende blikk og blendende vakre smil til kameraet.
Kit Harington er ambassadør for The One for Men, og er med selvsikker sjarme den perfekte Dolce & Gabbana-mannen, mens yndige, smellvakre og sjarmerende Emilia Clarke er ansiktet til kvinneduften, The One Eau de Toilette. Det er ingen tvil om at Dolce & Gabbana har skutt blink med å hyre inn to av de mest sentrale skuespillerene i Game of Thrones – siste sesong ble sett av over 30 millioner på verdensbasis ifølge Variety –  og referere til de hete øyeblikkene mellom dem i sesong syv.
Vi håper ventetiden ble litt mer utholdelig 😉

Relatert

Halloween-kostyme

Halloween-kostymer inspirert av 90-tallet

10 kostyme-ideer til Halloween

Serietips: ‘Scenes from a Marriage’

Nå kan du binge denne publikumsfavoritten.

Her kan du se Justin Biebers nye dokumentar!

I dag kan du se den nye dokumentaren til Justin Bieber – "Our World".