Meghan Markle og prins Harry er tilbake på jobb etter en måned på ferie. I går kveld deltok de på gallaforestillingen Hamilton i regi av Sentebale, en veldedighetsorganisasjon som prins Harry har startet. Organisasjonen samler inn penger til barn med mentale helseproblemer og de som er smittet av HIV-viruset i Lesotho og Botswana.

Meghan var for anledningen kledd i en Judith & Charles-smokingkjole, sorte pumps og en liten gullclutch. Harry hadde på seg mørkeblå dress med matchende tynt slips.

Hertugparet kler hverandre godt. Her hilser de på regissørene bak forestillingen. Foto: Getty Images

Tilbake på jobb etter ferie

Prins Harry og Meghan har hatt en måned fri fra offentlige plikter. De har blant annet vært på besøk hos familien Clooney i Comosjøen og besøkt Dronning Elisabeth i Skotland. Meghan har også vært «hjemme» i Atlanta en tur for å hilse på venner, før Meghan flyttet til Storbritannia bodde hun der hvor også Suits spilles inn.

Foto: Getty Images.
Det ser ut til at Meghan og prins Harry fremdeles lever hvetebrødsdagene til det fulle. Her ankommer de gallaforestillingen hånd i hånd. Nå venter vi bare på nyheten om at Meghan er gravid. Men ifølge venner av hertugparet, vil de vente litt med å få sitt første barn… Dessverre for oss.

Kilde: ELLE UK

Mer om favorittparet: Meghan og Harry strålte sammen i bryllup? 

Relatert

Stjernespekket catwalk hos Boss under Milan Fashion Week

Se bildene fra den stjernespekkede Boss-visningen i Milano!
Helgens ønskeliste uke 38

Helgens ønskeliste

Denne helgen går vi for grått-på-grått.

Street style fra London Fashion Week

Disse antrekkene inspirerte fra moteuka i London.