Sjefredaktørens gavetips

11 julegavetips fra Petra Middelthon.

Publisert Sist oppdatert

Enten du skal sende en liste med julegaveønsker til noen, eller du lager lister for hvilke gaver du skal gi bort i år – her er ELLEs sjefredaktørs beste tips.

11 julegavetips:

Bok av Linn Ullmann – Jente, 1983

Perfekt gave til alle venninner og noe jeg ønsker meg selv. Boken handler om en skildring av livet fra en 16 år gammel jente fram til kvinnen hun er i dag i 2021. Hun deler det aller hemmeligste og prøver å forstå jenta hun en gang var. En reise gjennom lag av minner og glemsel som utspiller deg i Oslo, Paris og New York.

Bok fra Ark, kr 429 (annonse).

Velourkjole fra Pia Tjelta

På julaften vil jeg ha og ønsker meg denne lille sorte velurkjolen fra Pia Tjelta. Denne kjolen vil kunne gå under en av klassikerne og kan brukes ved flere anledninger i påfølgende vintermåneder.

Kjole fra Pia Tjelta/Høyer, kr 3699 (annonse).

Julebok av Ingeborg Bratland

«Når klokkarna kallar» er juleboken som kom ut i fjor med juletekster, dikt og sang fra vår egne, nydelige artist Ingebjørg Bratland. Lå ikke denne under juletreet i fjor, kan den deles og ønskes av barn og voksne i år.

Julebok for hele familien av Ingebjørg Bratland, kr 379 (annonse).

Hårbørste fra Mason Pearson

Den perfekte hårbørsten å ha i håndvesken – både på fest og til hverdags.

Hårbørste fra Mason Pearson, kr 1219 (annonse).

Julestjerne fra Georg Jensen

Den perfekte julestjernen til juletreet er herved funnet.

Juletrestjerne fra Georg Jensen, kr 412 (annonse).

Julepynt fra Rosendahl

Og har du allerede funnet julestjerne så kan man aldri få nok julepynt. Her en liten gullforgylt engel fra Rosendahl-serien Karen Blixen.

Karen Blixen julepynt fra Rosendahl, kr 189 (annonse).

Duftpinner fra Rituals

En deilig atmosføre i et hjem kommer gjerne med duft, belysning og musikk. En av mine favoritter er disse duftpinnene basert på indisk rose og mandelolje fra Rituals.

Duftpinner fra Rituals, kr 160 (annonse).

Vesle fra Chloé

Denne elegante lille klassikeren fra Chloé, inspirert av 70-tallet, står nok høyt på noen ønskelister. Garbriela Hearst, som er sjefdesigner hos Chloé, er en av de hotteste navnene i motebransjen akkurat nå. Hun er kjent for kvalitet, og kvalitet har blitt luksus.

Veske fra Chloé, kr 11399 (annonse).

Lue fra Colmar

Denne unisex-luen passer all –sporty eller ikke.

Lue fra Colmar, kr 499 (annonse).

«Lille Petra»-stolen fra &tradition.

Lille Petra, eller Little Petra som stolen heter, ble designet at Viggo Boesen allerede i 1938. Den ble relansert 80 år etter og den har stått høyt på min ønskeliste siden da.

Little Petra fra &tradition/Lune Hjem, kr 44995 (annonse). NB: Denne er nå på salg!

En varig fest av Ernest Hemingway

En påminnelse om Ernest Hemingway, en bok som lett kan gis i julegave til alle som kan lese. En varig fest ble Hemingways siste bok, og det var hans daværende kone Mary som sluttførte den, slik at romanen kunne utgis i 1964, tre år etter forfatterens død.

En varig fest av Ernest Hemingway hos Ark, kr 199 (annonse).

Powered by Labrador CMS