Sienna Miller venter sitt andre barn 

Sienna Miller er gravid strålte på den røde løperen iført en skreddersydd Schiaparelli-kjole.

Viste frem magen for første gang på rød løper!

Publisert Sist oppdatert

Skuespiller Sienna Miller venter sitt andre barn med samboer Oli Green, og virkelig strålte på den røde løperen i London i går, i ført skreddersydd kjole fra Schiaparelli. 

Dette er første gang Sienna Miller har vist frem sin voksende mage offentlig. I en hvit drøm av en kjole med overdådige gulløredobber og en hud som virkelig glødet. 

Sienna Miller gravid med sitt andre barn

Det har blitt en trend blant kjendiser og motepersonligheter å vise frem sin bare mage når de er gravide – både Rihanna og Beyonce har ved flere anledninger kommet i de vakreste kreasjoner på den røde løperen og stolt vist frem sin struttende mage.

Det var i august at Sienna Miller bekreftet sin gravidititet til pressen, etter at hun var blitt observert på stranden på Ibiza med en voksende babymage – se bildene her.

Sienna Miller er gravid for andre gang

Fra før har Sienna datteren Marlow på 11 år, som hun fikk med ekskjæresten Tom Sturrige. Paret var sammen fra 2011 til 2015.  

Sienna Miller trillende på lille Marlow i 2013 Foto:Alo Ceballos/FilmMagic)

I april 2022 uttalte Sienna Miller til ELLE: «Den biologiske klokken er ikke til kvinners favør når man bikker 40 år, derfor valgte jeg å fryse ned noen egg. Hvis jeg blir gravid igjen er det topp». 

Se bilder fra Siennas tidligere graviditet her: 

Sienna Miller gravid i 2012

Sienna Miller har vært et moteikon siden tidlig 2000-tallet, og vi håper på mange inspirerende preggo-looks fra den kommende tobarnsmoren.

Sienna Miller i New York i 2012

Nydelige Sienna Miller med en struttende gravidmage, ikledd en rosa blondekjole med matchende kåpe til. Mammastil på sitt beste! 

Se Sienna Millers mest ikoniske looks gjennom tidene.

Powered by Labrador CMS