Stor vårmote-guide!

Foto: Imaxtree

Trendene, plaggene og fargene. Her er alt du må vite om årets vårmote.

Publisert Sist oppdatert

Våren kom sent, men godt og vi har laget en liten oversikt til deg slik at du kan få full kontroll over vårmoten 2018 med alt fra de fineste vårskoene, de kuleste sneakersene, dongerijakkene og solbrillene.

Finn dine favoritter, kombiner it-plagg med vårklassikere og lek med mønster som prikker, blomster og leopard.

Det hotteste tilbehøret: Hårklemmer!

VÅRMOTE 2018

Vårsko

Foto: Imaxtree

Denne våren er det mange trender som gjelder når det kommer til sko. Ballerinasko, loafers, sokkestøvletter, sneakers og cowboy-boots er noen modeller, og det er mye mønster å se på vårmoten 2018, som slangeskinn og leopard. Gull, hvit og rød er farger som går igjen og materialer som silke, skinn, bouclé-stoff, og fiskegarn.

Les alt om vårens fineste sko og se våre favoritter her.

Sneakers

Foto: Imaxtree

Et sikkert vårtegn er nye sneakers. I år er det spesielt ett par som alle vil ha. De litt klumpete joggeskoene fra Balenciaga og Acne har tatt helt av. Fila har en supersøt rosa variant, men det er også mange andre kule sneakers i butikk nå.

Orden i vårgarderoben: Slik gjør du det!

Dongeri

Foto: Imaxtree

Denim er en av vårens store trender og det er spesielt ett plagg som gjelder i vår: den gode gamle dongerijakken. Den kommer i mange snitt, farger og vasker og med detaljer som broderier, strykemerker og slitte partier. Vi har funnet fem perfekte dongerijakker her.

Et par jeans er et must i vårgarderoben, men det er ikke alltid like lett å finne den perfekte modellen. Derfor har vi laget en stor guide over vårens jeanstrender og hvordan du styler dem.

Vårjakker

Foto: @jeannedamas/produsentene

Som sagt er dongerijakken en sikker vinner i årets vårgarderobe. Andre trender i vår er trenchcoaten, den rutete frakken og den 70- tallsinspirerte skinnjakken med belte i livet. Gå for en vårjakke i en sprek farge! Les mer og se de fineste vårjakkene her.

Trenchcoat: Slik styler du den!

Plast

En av de største catwalk-trendene for våren 2018 var plast og nå er trenden å få kjøpt i de fleste butikkene. Gjennomsiktige plastvesker, støvletter og, ikke minst, den pastellfargede transparente plastvesken fra Chanel har blitt sett på it-jenter som Pernille Teisbaek og Caroline Blomst. Les alt om trenden!

Omslagsskjørt

Foto: @officialbrownthomas/@emilisindlev

Vårens it-skjørt er omslagsskjørtet. Ganni og FWSS har noen skikkelig fine med prikker, leopard og blomstermønster.

Solbriller

Foto: Imaxtree

De smale 90-tallsbrillene er tilbake i motebildet og på alles nese denne våren. Kim Kardashian, Kendall Jenner, Bella Hadid og Sandra Hagelstam er noen av it-jentene som har lagt sin elsk på de raske brillene. Les mer om solbrilletrendene for våren 2018 her!

Mer vårmote 2018 på ELLE.no

Dette er it-jentenes vårfavoritter!

Øredobbene vi har lyst på nå

Prikkedilla: Slik får du stilen

Duse pasteller

Powered by Labrador CMS