På med tubetoppen!

Foto: Instagram @veravanerp

Slik styler du tubetoppen.

Publisert Sist oppdatert

Nå som moteuken er i full gang, stråler gatene i København av lekre og unike stylinger og vi følger selvfølgelig med på trendene. Tidligere denne uken skrev vi om sensommertrenden, crop tops, som blant annet er en trend som skiller seg ut under årets moteuke, men også fjorårets moteuke var crop tops å spotte på flere moteprofiler. Men, topp-trenden denne sesongen – den stopper ikke der.

Nå er også tubetoppen tilbake i motebildet (og inntatt gatene i København), men den har vel på et vis alltid vært det. Tubetoppen kan styles både elegant, sexy og søt og det er flere moteprofiler som inspirerer med sine stylinger av tubetoppen nå – og vi har tatt en titt.

Slik styler du tubetoppen

Først og fremst må vi trekke frem Carrie Bradshaw fra Sex And The City som i flere av episodene i serien stylet tubetoppen til oversized, lave dressbukser og paljettskjørt.

Chloé Harrouche iført en tubetopp signert sitt eget merke, Lou Lou Studio. Denne stylingen er en perfekt overgangs-look fra sommer til høst og det er bare å ta frem sorte denimskjørt fra garderoben å style tubetoppen med en skjorte over og sandaler for å holde på sommerfølelsen.

https://www.instagram.com/p/CQx57xsncSL/

Stilen til Anniken Jørgensen har vi tidligere skrevet om denne uken, men også hun inspirerer med sine stylinger av tubetoppen.

https://www.instagram.com/p/CRrnmXfBhwC/

Tine Andrea har fått mye oppmerksomhet rundt sin look under første dagen av Copenhagen Fashion Week og også vi ELLEsker den. Kjolen er fra Gestuz og overdelen er som en slags tubetopp.

https://www.instagram.com/p/CSbSsa3rn5j/

Eplegrønt er fortsatt skjønt! Matilda Djerf styler tubetopp til grønne skinnbukser fra Remain Birger Christensen – enkelt, men stilfult.

https://www.instagram.com/p/CPOcNabL5Pc/

Shopping: 5 tubetopper

Tubetopp fra H&M, kr 149 (annonse).

Topp fra Helmut Lang, kr 3499 (annonse).

Topp fra & Other Stories, kr 590 (annonse).

Denne er på salg nå!

Tubetopp fra LouLou Studio, kr 1776.

Tubetopp fra Khaite, kr 7238.

Powered by Labrador CMS