Sommershopping ifølge ditt stjernetegn

Foto: Imaxtree

Dette står på din shopping-ønskeliste ifølge ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert

Sommershopping: Vi har funnet de perfekte tingene du trenger, eller som du ønsker deg, basert på det store sommerhoroskopet.

Denne sommeren er flere av oss ute etter flørtende dufter, gode bøker (blant annet bøker som kan gi noen av oss økonomiske råd), elegante kjoler eller en solhatt så stor at du kan skjule deg litt fra omverdenen i et lite sekund.

Etter at mange av oss har kjent litt ekstra på restriksjonene under pandemien, har flere et stort behov for å ta igjen det tapte i sommer – det gjenspeiler seg i at flere vil møte gamle venner, mens andre må ut på shopping for å kjøpe noe de lenge har måttet være uten. Her følger det både korte, søte kjoler, høye sko og splitter nye drinkglass til å invitere venner over på drinker.

Vil sommeren by på en ny flørt ifølge ditt horoskop? Da har vi funnet den perfekte kjolen og en sexy duft!

Les det store sommerhoroskopet her for å se akkurat hvorfor dette står på din shopping-ønskeliste i sommer.

Væren 21/3-20/4

Du har mye fokus på jobb og arbeidsoppgavene dine, men du blir overrasket da en person kommer med mye glede inn i livet ditt og til slutt blir du klar over at det godt for deg å sette arbeidet litt tilside å nyte livet en skakket stund i kledd en lekker blomsterkjole. I en tid med noe begrensede økonomi tyr du til å lese bøker for å lære mer mens du ironisk nok tenner et luksus-duftlys.

Lang blomsterkjole fra & Other Stories, kr 1300 (annonse).

Duftlys fra Amoln Candles/Moniker, kr 599.

Penga og livet fra Ark, kr 349 (annonse).

Tyren 21/4-21/5

Du føler deg leken og lystig denne sommeren og du vet akkurat hva– og hvem du vil ha. Derfor er en deilig duft, en rålekker kjole fra Zimmermann og et par sandaler med heler akkurat det du trenger denne måneden.

Maison Margiela Replica Springtime In The Park EdT 100 ml, kr 1010 (annonse).

Kjole fra Zimmermann/Net-a-porter, kr 8908.

Sandaler med hel fra & Other Stories, kr 890 (annonse).

Tvilling 22/5-21/6

Du trenger å lade hodet litt. Eller kanskje ikke. Hver gang du tror at du har funnet det du har lett etter lenge, bli du i tvil – kanskje finnes det noe bedre rundt neste hjørnet? En solhatt, et par eksklusive solbriller og en nydelig duft er akkurat det du trenger for å lade opp på stranden.

Stråhatt fra Yosuzi/Moniker, kr 2799.

Celine Eyewear, Cat-eye sunglasses/Mytheresa, kr 2525.

Tom Ford Beauty, Bitter Peach EDP 50ml, kr 2680 (annonse).

Krepsen 22/6-22/7

Behovet for å kompansere etter restriksjonene under pandemien kjenner du på og man ønsker å ta igjen for alt det tapte. Du er så klar for å møte folk, ta en drink og gå på shopping for å kjøpe ting du lenge har måttet greie deg uten.

Champagne Glass Coupe Klart Glass fra Milla Boutique, kr 599.

Strandhåndle fra H&M, kr 99 (annonse).

Lip gloss fra Sensai, kr 460 (annonse).

Løven 23/7-23/8

Du er klar for en romantisk sommer og romantiske eventyr. Ikledd en sommerdrøm fra Ganni og blush i skinnene som får deg til å stråle er du klar for akkurat det.

Romantisk kjole fra Ganni, kr 2999 (annonse).

Kiss small leather tote fra Chloé/Net-a-porter, kr 14 689.

Blush fra Nars, kr 360 (annonse)

Jomfruen 24/8-23/9

Denne sommeren dreier seg om å finne det du ønsker deg. Etter en strålende og sexy start, som høyner forventningene, og en kjapp sving innom en tidligere kjæreste, bestemmer du deg for at ingenting av dette kommer til å fungre på lang sikt. Det dukker en gammel kjenning opp i livet ditt og dere har mye å ta igjen. Du kler deg til settingen i en kort, sort kjole, en duft fra Chanel og klassisk neglelakk.

Kjole fra Faithfull The Brand/Moniker, kr 1379.

Parfyme fra Chanel, kr pris på forespørsel.

Neglelakk fra Dior, kr 285 (annonse).

Vekten 24/9-23/10

Som vi vet er Vekten det mest romantiske stjernetegnet av alle – til tross for at dette kan misforstås. Ikledd en romantisk, gul kjole og lip gloss fra Dior er du klar for å kunne møte venner igjen og kose deg sammen med dem.

Søt kjole fra H&M, kr 199 (annonse).

Kortstokk fra Aerin, kr 2840.

Lip gloss fra dior, kr 385 (annonse).

Skorpionen 24/10-22/11

Hvordan skal du håndtere et kjærlighetsforhold som føles godt, men som ikke passer inn i livet ditt akkurat nå? For deg dreier det seg om å finne en løsning denne sommeren. Du har fått flere oppgaver på jobben og det har satt deg i kontakt med en ny person. Ikledd en blazer, klassiske smykker og en dyr jobbveske er du klar for å finne ut av det.

Blazer fra Filippa K, kr 1950 (annonse).

Smykke fra & Other Stories, kr 250 (annonse).

Manhattan leather shoulder bag fra Saint Laurent/Net-a-porter, kr 22 097.

Skytten 23/11-21/12

Du planlegger å gjennomføre tingene du hadde planlagt å gjøre, men som grunnet pandemien måtte legges på is. Synet ditt på viktige spørsmål har også kanskje endret seg. Alt dette vil bli mest synlig i privatlivet ditt. I alle relasjoner ønsker du å etablere en ny forståelse i forhold til hvor du står og hvilken plass de har i livet ditt før du kan senke skuldrene å nyte sommersola i en bikini, bucket-hat og slippers.

Badedrakt fra Magda Butrym/Moniker, kr 3699.

Bucket-hat fra Arket, kr 590 (annonse).

Flip flops fra Envelope1976 x Sleepers, kr 399.

Steinbukken 22/12-20/1

Din sommer handler mye om det emosjonelle. Du kjenner på store og voldsomme følelser, følelser du ikke har hatt på lenge. Dette vil komme som en overaskelse både på deg og kjæresten din. Du går for en klassisk stil denne sommeren og denimshortsen, hvit topp og en digg ansiktsmaske er et must.

Tank top fra Anine Bing, kr 1399 (annonse).

Kort denimshorts fra & Other Stories, kr 590 (annonse).

Ansiktsmaske fra La Mer, kr 1245 (annonse).

Vannmannen 21/1-19/2

Denne sommeren vil definitivt bli en av de aller beste på kjærlighetsfronten. Du er full av energi og optimimisme og det stråler også i sommerlooken du går for. Ikledd en rosa, romantisk kjole, espadrillos og en leppestift er du veldig klar for det sommeren har å by på.

Kort kjole fra & Other Stories, kr 590 (annonse).

Espadrillos fra Gianvito Rossi/Net-a-porter, kr 7472.

Leppestift fra Tom Ford, kr 515 (annonse).

Fiskene 20/2-20/3

Vil du noen gang oppleve å være i et forhold som er for intenst? Denne sommeren vil gi deg muligheten til å finne det ut. Med en ny kjole med spagettistropper, slip-in sko og et flørtende øyenskyggeplatt er du klar for utfordringen.

Kjole fra Samsøe & Samsøe, kr 399.

Sandaler fra Christian Louboutin/Net-a-porter, kr 7472.

Øyenskyggepalett fra Nars, kr 580 (annonse)

Powered by Labrador CMS