Annonse

Sesongens mest behagelige trend

Genser: W. Pollux Hoodie Espresso – Shop den lenger ned i saken.

Derfor velger vi athleisure til hverdags og reising. 

Publisert Sist oppdatert

Nå som våren er rett rundt hjørnet, drømmer vi om de dagene vi kan dra på kafédate med venninner etter jobb, og deretter rett på treningssenteret eller en rolig gåtur i parken.

På de dagene, er det ingenting som er bedre enn å bare slenge på seg noe om morgenen som funker til alle de nevnte settingene. Denne looken – treningstøy som også funker som «vanlig klær» – kalles athleisure, og er perfekt på reise, og på dager som også skal inneholde trening eller lett fysisk aktivitet. 

Vi sverger også til denne looken i helgene, og det er ikke obligatorisk med trening selv om man går for athleisure-plagg – comfort er en god nok unnskyldning!

Til våren og sommeren skal vi gå for det Oslo-baserte merket Caspara, som spesialiserer seg på superfine og minimalistiske plagg, laget av bærekraftige kvalitetsmaterialer. Klærne er inspirert av scandi-minimalisme, og er enkle å style – både med andre plagg i Caspara-sortimentet, men også til det du allerede har i skapet fra før. 

Vi har plukket ut noen av våre favorittplagg fra Caspara, som skal brukes flittig i hverdagen utover våren og sommeren, og på neste reise. 

Våre favoritter fra Caspara 

Her er noen av våre favoritter fra Caspara, som kan mikses og matches med hverandre – eller med plagg du allerede ha i skapet. 

W. Pollux Hoodie Espresso, kr 1499 (annonselenke)

Denne hoodien fra Caspara er endelig tilbake i stock, så skynd deg før den blir utsolgt igjen. Den finnes i seks tidløse farger – så noe for enhver smak, stil og allerede eksisterende garderobe. Style den for eksempel med tights, sneakers og trenchcoat til våren for den ultimate athleisure-looken. 

Finnes i: Cream, grey melange, anthracite, espresso, navy og black. 

W. Pollux Sweatpants Espresso, kr 1099 (annonselenke).

Hva med matchende joggebukser i fargen espresso? På nesten lange flyreise skal vi ha heldress i samme farge. Vi styler den med sesongens fineste sneakers og en lett vårjakke. 

Finnes i: Grey melange, navy, black, anthracite og espresso. 

W. Cosmo Straight Leg Pants, kr 1199 (annonselenke)

Buksene finnes også med rette bein, som om du ikke liker at det strammer nederst – eller bare fortrekker denne looken – er dette modellen for deg. 

Finnes i: Cream, grey melange, anthracite, espresso, navy og black. 

Capella Oversized Unisex Tee, kr 799 (annonselenke)

Vi får aldri nok av t-skjorter, og denne unisex-varianten har en helt perfekt boxy fit! 

Finnes i: Off white og navy. 

Pollux Unisex Sweatshirt Navy, kr 1099 (annonselenke)

En genser som kan slenges over nesten alt, og passer like godt til jeans og dressbukser som til shorts og skjørt – i tillegg til treningstightsen. 

Finnes i: Navy og grey melange.

W. Cosmo Zip Hoodie Anthracite, kr 1499 (annonselenke)

Om du bare skal slenge noe over i farta, så er en genser med glidelås en klassiker. Praktisk og alltid trendy. 

Finnes i: Black, espresso og anthracite. 

Astra Sports Crop Marshmallow, kr 599 (annonselenke)

Under gensere og trenchcoats går vi for minimalistisk treningstøy til våren og sommeren – helst i en litt lys farge som denne. 

Finnes i: Anthracite, marshmallow og violet. 

Astra Tights Marshmallow, kr 899 (annonselenke)

Den perfekte treningstighsen i en nydelig sommerlig farge. Vi elsker at den er høy på livet, samt små detaljer som gjør den litt mer «spennende» enn en standard-tights. 

Finnes i: Anthracite, marshmallow og violet. 

Se hele utvalget til Caspara her. 

Powered by Labrador CMS