Akkurat når vi trodde at dette serumet ikke kunne bli bedre...

Vi har forelsket oss i en gammel kjærlighet på ny.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Shiseido.

Vi er alltid på jakt etter hudpleie som kan optimalisere og pleie huden slik at den både føles og ser fantastisk ut. Vi var allerede fan av Shiseidos Ultimune-serum da vi fikk høre nyheten om en relansering av en ny, oppdatert versjon, og vi var selvfølgelig raskt ute med å teste det.

Ultimune har vunnet flere priser fra før, og er en stor favoritt hos mange – så kunne det egentlig bli bedre? Det viste seg at det japanske skjønnhetsmerket hadde enda mer å tilføre, og nå har vi igjen falt pladask for denne banebrytende, gode, "gamle" favoritten. Og hva er vel egentlig bedre enn å forelske seg på nytt i en gammel kjærlighet?

Gammel favoritt ruster ikke

Dette serumet oppfyller våre viktigste krav til hva vil ønsker fra et serum. Med sine botaniske ingredienser gir det huden en fantastisk glød, spenst, og ikke minst forbedrer det hudens tekstur. I tillegg styrker det hudens indre immunforsvar, og som hudens største organ fortjener huden all pleie og beskyttelse den kan få.

Serumet forbedrer også sirkulasjonen i huden og tilfører fukt. Nå som vi går mot kaldere tider, er det mange som opplever tørr og mer sensitiv hud, og mer enn noen gang er fukt alfa omega for å beholde en samarbeidsvillig og glødende hud gjennom vinteren.

A little goes a long way

Ultimune har også en lett konsistens som gjør at det raskt trekker inn i huden. Nesten som om huden ønsker det hjertelig velkommen, med alt det har å by på. Det er enkelt å påføre og glir lett over huden, og ikke minst – a little goes a long way. Dette er et serum som passer alle hudtyper, og kan brukes både morgen og kveld i perioder der huden trenger en skikkelig boost!

Shiseido Ultimune finnes blant annet hos Fredrik&Louisa.

Shiseido, Ultimune serum, 50 ml, 1265 kr

Visste du at Shiseido er et av verdens eldste skjønnhetsmerker? Det ble grunnlagt i Japan i 1872, og kombinerer teknologi, design og østens filosofi. I motsetning til k-beauty fokuserer j-beauty (japansk beauty) mer på enkle produkter, og viktigheten av å jobbe forebyggende fra ung alder. Idealet er en naturlig, glødende hud.

Dersom du ikke allerede har introdusert huden din for Ultimune, er dette virkelig å anbefale. Og kanskje blir det kjærlighet ved første "blikk"?

Powered by Labrador CMS