Serietips oktober 2019: Trenger du noe spennende å se på i helgen? Her er tre serieforslag og en film du kan kose deg med i helgen.

Psst: Dette er seriene vi tipset om forrige uke!

Serietips oktober 2019

The Borgias

Serietips oktober 2019

Spennende drama med vakre scener og fine kulisser. En perfekt serie å binge for deg som liker romantikk, historie og spenning.

«The Borgias er et komplekst, oppriktig portrett av en av historiens mest interessante familier. Oscar-vinner Jeremy Irons spiller Rodrigo Borgia, den slu, manipulerende patriarken i Borgia-familien, som stiger opp til de høyeste sirkler av makt i renessansens Italia. Serien begynner når Rodrigo (Irons) blir Pave Alexander VI, noe som gjør at han, hans to machiavelliske sønner Cesare og Juan, og hans skandaløst vakre datter, Lucrezia, blir den mektigste og mest innflytelsesrike familien i den italienske renessansen.»

Du finner serien på HBO Nordic!

Fred til lands

Serietips oktober 2019

Ny dansk psykologisk thriller på NRK. Det har bare kommet to episoder av denne serien enn så lenge, men den er spennende fra første sekund og perfekt å se med kjæresten om dere ønsker noe spennende å se på en kveld.

«Innbyggerne i en liten by har til felles at de alle blir terrorisert av den lokale psykopaten Mike. Da en gutt blir overkjørt av Mike blir guttens far, Peter, besatt av tanken på hevn. Men han er ikke den eneste som ønsker Mike ute av veien.»

En rekke flinke danske skuespillere er med i serien, blant annet Dar Salim, kjent fra Borgen og Game of Thrones.

Criminals Storbritannia

Serietips oktober 2019

Bak veggene i et avhørsrom og med tiden i ferd med å løpe ut, går etterforskere i London etter tre mistenkte, som alle er anklaget for alvorlige forbrytelser.

Du finner serien på Netflix!

El Camino: A Breaking Bad Movie

Var du også en av de som digget serien Breaking Bad? Nå har skaperen bak Breaking Bad, Vince Gilligan kommet med en film som fortsetter der serien sluttet.

I hovedrollen finner vi Aaron Paul, bedre kjent som Jesse Pinkman fra Breaking Bad. Denne filmen skal vi se i helgen.

Du finner serien på Netflix!

Relatert

Halloween-kostyme

Halloween-kostymer inspirert av 90-tallet

10 kostyme-ideer til Halloween

Serietips: ‘Scenes from a Marriage’

Nå kan du binge denne publikumsfavoritten.

Her kan du se Justin Biebers nye dokumentar!

I dag kan du se den nye dokumentaren til Justin Bieber – "Our World".