Filmene og seriene som alltid er like aktuelle!

Kjærlighetsfilmene og seriene som aldri slår feil...

Publisert Sist oppdatert

I høst vil vi kose oss med episke klassikere og filmer og serier med kjærlighet i fokus.

I disse dager heier vi litt ekstra på den betingelsesløse kjærligheten. Slipp hjertet fri, og vær stolt av den du er! Disse filmene og seriene viser både hvor vanskelig det kan være, men også hvilken naturlig plass retten til å elske hvem man vil har fått i populærkulturen.

Seriene og filmene vi strømmer denne høsten!

Strim.no samler TV-kanaler og strømmetjenester på et sted. Alt fra TV2 Play til HBO Max og Paramount+.

Alle seriene og filmene i denne artikkelen finnes på Strim.no!

Euphoria

En serie som viser det moderne ungdomslivet på en veldig ærlig og brutal måte.

Denne serien er veldig bra og veldig hard på en og samme tid. Superstjerna Zendaya har mottatt en Emmy Awards for sin rolle i denne serien. Første episode starter med at Rue, hennes karakter i serien, nettopp har kommet ut av rehab etter en overdose.

Her står flytende seksualitet, kjønnsorganer, dop, depresjon og kjipe intime opplevelser i fokus.

Elton John er et ikon på så mange måter. Og denne filmen er en fryd for både musikkfans og blodfans. Og den er som skapt for Broadway, hvor filmen nå lever videre. Dette er en reinspikka musikal basert på ekte fantasi! Elton John var selv delaktig i produksjonen av filmen, og skuespiller Taron Egerton gjør en formidabel innsats som Sir Elton John i filmen. Virkelig en must see!

Du finner filmen her! (annonse)

Du finner serien her!(annonse)

Rocketman

The Other Two

En humoristisk serie om de to søsknene Cary (Drew Tarver) og Brooke (Heléne Yorke), som bor i New York. Hun er en danser som ikke lenger egentlig er en danser og han er en homofil skuespiller som jobber mest som kelner. Når lillebroren deres, den 13 år gamle attpåklatten Chase (Case Walker) blir en viral superstjerne over natta, går de begge i kjelleren av ren misunnelse.

Du finner serien her! (annonse)

Carol

Denne vakre filmen er som en moderne klassiker å regne. Både Cate Blanchett og Rooney Mara gjør en formidabel innsats, ikke rart filmen fikk hele seks Oscar-nominasjoner.

Filmen er basert på romanen The Price of Salt fra 1952 av Patricia Highsmith (The Talented Mr. Ripley). En strålende historie om et vennskap mellom to kvinner som utvikler seg til noe mer. Glitrende skuespill, manus, musikk, filmfotografi og kostymer.

Du finner filmen her! (annonse)

Our Flag Means Death

Denne populære komiserien, gir et morsomt og skeivt innblikk inn i sjørøver-verdenen. Her følger vi kapteinen Stede Bonnet (Rhys Darby), som forlater et velstående liv med kone og barn til fordel for eventyr til sjøs. Der møter han Edward Teach, bedre kjent som piraten Blackbeard (Taika Waititi).

De to starter som fiender, før de blir allierte – og litt til... I et maskulint miljø på bøljan blå blir alle romanser behandlet som det de er, den aller største selvfølgelighet.

Du finner serien her!

I love you, Phillip Morris

Jim Carrey og Ewan McGregor spiler Steven Russell og Phillip Morris i denne legendariske filmen. Russell er en svindler som gjør de utroligste ting for å påvirke verden rundt seg til å bli akkurat slik han ønsker. Noe som gjør at han havner i fengsel, hvor han forelsker seg i medfangen Morris.

Filmen er basert på en vaskeekte og sann historie.

Du finner filmen her!

Powered by Labrador CMS