The Hills er endelig tilbake!

Som vi gleder oss til et gjensyn med denne gjengen!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Viafree og The Hills New Beginnings.

13 år etter at The Hills så dagens lys og casten ble superstjerner over natten i 2006, er gjengen nå gjenforent i The Hills New beginnings.

Serien følger den ikoniske vennegruppen når de returner tilbake til Hollywood, byen de elsket da de var i 20-årene.

Nå er de i 30-årene og ser tilbake på gamle feil, begår nye, og prøver å gjenvinne fortiden.

Denne sesongen blir vi kjent med både nye og gamle fjes.

Vi blir gjenforent med ekteparet Spencer Pratt og Heidi Montag, Audrina Patridge og hennes eksmann Justin Brescia, Whitney Port, som hadde sin egen spin-off serie; The City etter The Hills, Stephanie Pratt - lillesøsteren til Spencer, Frankie Delgado og Brody Jenner - halvbroren til Kardashian-søstrene.

Vi blir også kjent med noen nye fjes denne sesongen, som skuespilleren Mischa Barton kjent fra serien The O.C og sønnen til Pamela Anderson, Brandon Thomas Lee.

The Hills New Beginnings

Trenger du, som oss, kanskje en liten forfriskning i alt dramaet og intrigene som foregikk i The Hills, så finner du også en episode med tilbakeblikk på Viafree - i tillegg til alle de tidligere sesongene av serien.

Dette skjer i første episode av The Hills New Beginnings

Audrina flytter tilbake til Los Angeles og gjenforenes med Whitney og Heidi.

De snakker om morsrollen og Audrina avslører at Justin har prøvd å ta kontakt med henne etter skilsmissen. Stephanie flytter tilbake fra London og håper at hun kan ordne opp i forholdet med broren sin Spencer. Og Frankie organiserer en "velkommen hjem"-fest for Stephanie hvor hele casten er invitert.

Vi vet i hvert fall hva vi skal gjøre i helgen; Oppdatere oss på tidligere sesonger og få med oss den rykende ferske sesongen av The Hills: New beginnings, som har premiere på Viafree i dag!

Powered by Labrador CMS