Beauty: Disse 8 produktene gjør deg klar til våren!

Hallo, det er mai og skyfri himmel som banker på døren – kanskje på tide å gjøre seg litt ekstra vårfresh?

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Aspire Brands

Vi gjør oss klare til våren: Nedstenging av Oslo og hele landet har gjort sitt med vår skjønnhetsrutine, og i det siste har vi manglet både pågangsmot og produkter i baderomshyllen, da selve orket med å klikke noe hjem har vært for stort. Hørte jeg noen si covid blues?

Endelig ser vi lyset i enden av tunnelen! Mai måned er her, og det med skyfri himmel. Vi planlegger også (og håper på) et restaurantbesøk eller ti ganske snart, så nå er det på tide at vi alle ompher opp beautyrutinen.

Det betyr: Tilbake til rutiner som tørrbørsting, skrubbing, pore-rensing, hårmasker, selvbruning og fuktighetskremer. Her er 8 produkter som gjør deg vårklar!

Tørrbørsting

First things first!

Det er ikke uten grunn at evigunge stjerner som Jennifer Lopez og Miranda Kerr skryter av at de tørrbørster seg hver uke. Det skal sies å fjerne døde hudceller, man får i gang blodsirkulasjonen i kroppen, huden blir mykere, og kroppen får en liten detox. I tillegg til det skaper en energisk følelse i hele kroppen.

Bruk denne børsten på tørr hud, og børst oppover mot hjertet. Deretter fra fingrene og inn mot hjertet, også fra halsen og ned mot hjertet. Prøv dette 1-2 ganger i uken, gjerne på morgenen, etterfulgt av et stort glass vann. Dette gir både en fin og jevn hud på utsiden av kroppen, og en deilig følelse på innsiden.

Dry Brush fra Ecotools, kr 102

Skrubb

Mange skrubber kan være grove og harde mot huden, og noen ganger kan for mye skrubbing av huden gjøre vondt verre. Men for å fjerne døde hudceller og få litt ekstra glow må litt skrubbing til. Derfor er denne skrubben fra Formula 10.0.6 helt genial! Den er finkornet og delikat på huden, med bittesmå naturlige pimpsteiner, slik at den effektivt fjerner døde hudceller, uten at den stripper huden.

Bruk denne et par ganger (2-3) i uken som en liten kur. Resultatet er fin, myk og klar hud!

One Smooth Operator Pore Clearing Face Scrub fra Formula 10.0.6, kr 99

Hårfjerning

Dette er en superskånsom hårfjerningskrem til ben og kropp. Den passer like godt til både tørr og sensitiv hud, noe vi alle har om dagen. En favoritt å bruke på ben, bikinilinje og armhule. Ingen nupper etter barbering, og huden etterlates myk og smidig. I tillegg er den kjapp og enkel å bruke.

Sensitive Cream Legs & Body fra Nair Hair Removal, kr 109

Porerens

Lei av å klemme på nesen til den blir rød og full av merker? Fortvil ikke! Et beauty-insider tips er å bruke disse hurtigtvirkende stripsene som fjerner hudormer og renser porene.

Rens huden, og la den forbli fuktig. Fest deretter stripsen på nesen, og la den virke i 10-15 minutter – et voila! Huden på nesen er fri for hudormer, myk, fin og matt.

Down To The Pore fra Formula 10.0.6, kr 79

Hårmaske

For å oppnå en glansfull og sunn manke må de aller fleste av oss faktisk optimalisere hårregimet, og det de aller fleste må tilføre håret sitt er mer fukt. Stylingprodukter, hårfarging, og varmebehandling skader håret, for ikke å snakke om sol og saltvann.

Derfor er det en veldig fin anledning nå på våren å gi håret sitt litt ekstra TLC.

Dette er en intensiv fuktighetsmaske til håret som reparerer og behandler tørt, kruset og ødelagt hår.

Etter at du har vasket håret tar du en generøs mengde av hårmasken, og lar den virke i håret i ca 5 minutter. Det beste er å bruke denne som balsam over en periode. For en mer intensiv kur liker vi å sitte med den i badekaret i ca 20 minutter. En nydelig manke er bare et par kur-runder unna!

PSST: Produktene inneholder ingen parabener, sulfater, petrokjemikalier eller silikoner!

To the rescue hårkur fra Noughty, kr 95

Alt-mulig-svampen

Ser du etter det perfekte make-up produktet? Miracle Powder Sponge fra Real Techniques er helt genial, og det perfekte verktøyet å ha i sminkepungen. Denne kan brukes på tørre produkter som pudder, sminke som foundation. Den har forskjellige sider slik at man kan bruke den til blending, baking og tuppen er laget for coverage. På grunn av den fløyels-lignende flaten legger denne også en helt perfekt matt base. Den plukker opp maksimalt med produkt og blender det jevnt over huden.

Rett og slett en må-ha for sminkepungen våren 2021.

Miracle Powder Sponge fra Real Techniques, kr 99

Fuktighet

En god fuktighetskrem er alfa omega for å oppnå en glødende og fresh hud, og vi ønsker mye fra en fuktighetskrem. Den skal både gi massevis av fukt til huden, samtidig som den skal pleie.

Denne fuktighetskremen med B-vitamin er en fuktbombe! Den tilfører essensielle antioksidanter som er perfekt for en mer voksen hud, i tillegg til at den beskytter mot skadelige miljøpåvirkninger. Hyaluronsyre gir massevis av fuktighet til huden, samtidig som den blir myk og smidig. Vårt tips er å påføre denne på ansikt, hals og bryst, og deretter smøre restene på hendene. Da gir man litt ekstra pleie til områder man lett kan glemme, men som er vel så viktig.

Fuktighetskrem Hydratet State Vitamin B fra Formula 10.0.6, kr 229

Self Tan dråpene:

Lite sier vårfresh som en glødende og solkysset hud.

Tanning drops fra Isle of Paradise gir en fantastisk glød der du selv kan bygge opp brunfargen gradvis. Bland 2-3 dråper i din vanlige fuktighetskrem, og smør på nyvasket hud. På denne måten kan hvilken som helst av dine yndlingskremer kan bli forvandlet til et tanning-produkt.

Denne kan også brukes på kroppen, noe som er helt genialt! Den inneholder også grønnfargede, korrigerende, aktive stoffer som fjerner røde toner, og gir en perfekt medium gyllen brunfarge. Ikke rart at flere kjendiser sverger til akkurat denne i fargen medium. Perfekt for å gi seg selv en litt mer solkysset look!

Self Tanning drops i fargen medium fra Isle of Paradise, kr 299

Powered by Labrador CMS