Se de største hårtrendene fra Oslo Runway:

70 og 90 talls hår er tilbake i motebildet! 

Publisert Sist oppdatert

ELLE I ANNONSESAMARBEID MED ADAM & EVA:

I samarbeid med Adam & Eva, tar vi deg med bak i kulissene og viser deg hva som blir neste sommers største hårtrender.

Hårstylist Eirik Thorsen om de nye hårtrendene:

-Vi ser mye 70 og 90 tallet i motebildet akkurat nå. 70 tallet kommer tilbake i form av mitdskill, glatt og struktrurert hår. Fra 90 tallet ser vi det superrette håret som er laget med rettetang, grunge influenser og "uvasket hår" looken. En annen ting vi ser mye av er at individualitet er viktig, en tilpasser looken til hver enkelt modells utseende og hårtekstur. Flere av visnigene hadde derfor to forskjellige looks, valgt utifra det som passer best til hver jente.

Tom Wood:

Tom Wood: (Hår: Inger Lise Moa og Harlem Alexander)

Tom Wood looken henter inspirasjon fra 90 tallets grunge stil, men er samtidig naturlig, sexy og kul. Vi påførte mye teksturgivende skum mot hårrøttene og fingerfønte det bakover for å få en naturlig bevegelse og løft. Lengdene ble pinnet opp med klips mens håret fortsatt var fuktig for å skape en naturlig bevegelse. Tilslutt ble det sprayet glansspray i håret for å gjøre det shiny.
 byTimo:
 byTimo: (Hår: Eirik Thorsen)

For byTimo gjorde vi to looks som begge henter inspirasjon fra 70 tallet. Den første var glatt voluminøst: Her påførte vi skum og en varmebeskyttende spray og fønte håret med en stor rundbørste. Den andre looken hadde naturlig tekstur og bevegelse i håret. Her påførte vi rikelig av en teksturgivende skum og varmebeskyttende spray, fønte håret med en diffuser på føneren og klemte frem teksturen med hendene. Vi brukte en mellomstor krølltang og markerte bevegelsen der det trengtes  og til slutt var vi nøye med å separere og rufse til håret etterpå for å få en naturlig look. Begge looksene hadde den karakteristiske midtskillen fra 70 tallet.
Moods of Norway:
 Moods of Norway: (Hår: Inger Lise Moa)

Håret på Moods of Noway visningen har klare referanser fra glamorøs 70s' disco stil. Varmebeskyttende spray ble påført i håret og lengder og spisser ble polert med rundbørste, mens bunn ble fønet bakover, før håret ble satt i en stram hestehale. Noen av modellene hadde løs hestehale, mens andre ble tvistet og satt opp. På gutta ble det påført en tekstur krem eller spray, og hver enkelt gutts naturlig hår ble fremhevet.
Line of Oslo:
 Line of Oslo: (Hår: Eirik Thorsen)

Vi ønsket at håret på Line of Oslo visningen skulle føles lett og naturlig, men samtidig ha en 90 talls følelse. Vi påførte skum og varmebeskyttelse i  håret og fønte det rett, før vi brukte rettetang og gjorde det helt rett. Her valgte vi også midtskill og dro håret bak ørene, og på de jentene som kledde det satte vi håret opp i en tilfeldig høy knute.
Tom Wood looken henter inspirasjon fra 90 tallets grunge stil, men er samtidig naturlig, sexy og kul. Vi påførte mye teksturgivende skum mot hårrøttene og fingerfønte det bakover for å få en naturlig bevegelse og løft. Lengdene ble pinnet opp med klips mens håret fortsatt var fuktig for å skape en naturlig bevegelse. Tilslutt ble det sprayet glansspray i håret for å gjøre det shiny. byTimo: byTimo: (Hår: Eirik Thorsen) For byTimo gjorde vi to looks som begge henter inspirasjon fra 70 tallet. Den første var glatt voluminøst: Her påførte vi skum og en varmebeskyttende spray og fønte håret med en stor rundbørste. Den andre looken hadde naturlig tekstur og bevegelse i håret. Her påførte vi rikelig av en teksturgivende skum og varmebeskyttende spray, fønte håret med en diffuser på føneren og klemte frem teksturen med hendene. Vi brukte en mellomstor krølltang og markerte bevegelsen der det trengtes og til slutt var vi nøye med å separere og rufse til håret etterpå for å få en naturlig look. Begge looksene hadde den karakteristiske midtskillen fra 70 tallet. Moods of Norway: Moods of Norway: (Hår: Inger Lise Moa) Håret på Moods of Noway visningen har klare referanser fra glamorøs 70s' disco stil. Varmebeskyttende spray ble påført i håret og lengder og spisser ble polert med rundbørste, mens bunn ble fønet bakover, før håret ble satt i en stram hestehale. Noen av modellene hadde løs hestehale, mens andre ble tvistet og satt opp. På gutta ble det påført en tekstur krem eller spray, og hver enkelt gutts naturlig hår ble fremhevet. Line of Oslo: Line of Oslo: (Hår: Eirik Thorsen) Vi ønsket at håret på Line of Oslo visningen skulle føles lett og naturlig, men samtidig ha en 90 talls følelse. Vi påførte skum og varmebeskyttelse i håret og fønte det rett, før vi brukte rettetang og gjorde det helt rett. Her valgte vi også midtskill og dro håret bak ørene, og på de jentene som kledde det satte vi håret opp i en tilfeldig høy knute.

Eksperttips! Disse fem produktene bør du investere i: (alle fra Redken)

Fra venstre: Redken Heat Design, Redken Fabricate, Redken Guts, Redken One United og Redken No Blow Dry.

1. Heat design: Varmebeskyttende føn-gelé som gir godt hold i håret, og gjør at håret kan restyles med varmeverktøy flere ganger.

2. Fabricate: Varmebeskyttende spray som gir luftig hold uten å merkes i håret. Mitt favorittprodukt som jeg alltid har med på opptak eller visning! Den gjør også at håret husker den bevegelsen varmeverktøyet gir, og ikke gjør håret tungt. Ble brukt på Line of Oslo visningen før håret ble rettet med rettetang.

3. Guts: Skum som gir mye volum og tekstur. Ble brukt på blant annet byTimo visningen for å få frem naturlig tekstur.

4. One United: Leave-in kur som spayes som en prepp for å pleie håret. Passer til alle typer hår, og ble brukt på alle visningene.

5. No Blow Dry: Produktet for de som ikke føner håret, men som ønsker å fremheve naturlig tekstur. Gjør også at håret tørker fortere!

INNLEGGET ER GJORT I SAMARBEID MED ADAM & EVA!

Powered by Labrador CMS