Ukas ønskeliste

Ny uke, nye muligheter. Denne uken frister en storbyhelg i Paris, en kul kåpe vi har funnet på salg, litt lekkert undertøy for å krydre til hverdagen og en helt perfekt topp med cut-outs!

Publisert Sist oppdatert

Hei, mandag og ny uke! Denne uken vil vi pirre opp hverdagen med litt lekkert undertøy, gå til innkjøpt av semskede boots som vi skal bruke til vårens fine strikkekjoler og kule denimbukser.

Vi drømmer om vårsol og storbylivet i Paris, og boka Paris Chic gir oss en hærlig dose av livet i den franske storbyen – akkurat den inspirasjonen vi craver nå! Her er ukas ønskeliste, og du – god mandag!

Foto: Leanne Ansar

Ukens ønskeliste

Vi finner fremdeles fine plagg på salg, som denne kåpen i ullmiks.

Kåpe fra H&M, kr 1099 (annonse).

Nydelig topp med cut-outs detaljer som blir perfekt i kombinasjon med kule jeans.

Topp med lang erm fra Other Stories, kr 390 (annonse).

Blå jeans med hull detaljer fra Zara, kr 449.

En sexy liten bodysuit som denne gir mandagen det ekstra lille kicket, skal du se.

Bodysuits med cut out-detaljer fra Coco de Mer, kr 1400.

Etter en lang og mørk januar er dette genseren som snakker til oss akkurat nå!

Collagegenser fra H&M, kr 199 (annonse).

Man får lett en ekstra dose Paris-coolness med disse på bena!

Sneakers fra Isabel Marant, kr 2499 (annonse).

Hva med litt rustfritt stål i hjemmet, det skal ihvertfall vi ha, og denne drømmevasen fra Georg Jensen blir helt perfekt med hvite liljer og andre romantiske buketter.

Alfredo vase fra Georg Jensen, kr 3099 (annonse).

En quiltet jakke gir en fin og preppy vibe til antrekket, også er den er fin brytning til alt det kroppsnære av vårens trender.

Jakke fra Other Stories, kr 1300 (annonse).

Litt fransk bronze à la Chanel det skader ingen, og denne beauty cult-bronzeren er kanskje en av verdens beste. Den er lett å påføre og gir en superfin og solkysset glød.

Les Beiges Bronzing Cream fra Chanel, kr 510.

En strikkekjole som henger klar i klesskapet det er blitt en nødvendighet i hverdagen. Om det er hjemmekontor eller et presseevent, er dette plagget som kan styles opp på en veldig enkel måte. Og en strikkekjole i en lys kremfarget som dette – hallo vår!

Strikkekjole fra Other Stories, kr 890 (annonse).

Semskete boots med cowboy inspirasjon – disse Dallas-bootsene fra Khaite står øverst på ønskelisten om dagen. Utrolig upraktiske nå, men til våren blir disse superfine!

Boots fra Kahite, kr 12800.

Ah, Paris – som vi savner denne byen! Den nydelige Coffee Table-boken, Paris Chic, gir deg et intimt og fint innblikk i det magiske «pariserlivet» – og ja, det er virkelig så magisk som alle sier. Boken som gir oss skikkelig reisefeber.

Paris Chic fra Assouline, kr 900.

Har du fått med deg disse fine treningsettene?

Powered by Labrador CMS