mote

Rotate FW23: – Skrikene da jeg gikk ut på catwalken var helt ville å høre på

Denne norske influenseren debuterte på catwalken under moteuka i København.

Publisert

It-jentene bak det meget suksesfulle merket Rotate var inspirert av 80-tallet og Glam Rock-epoken. Freedom of styling var et av utrykkene jentene brukte for å definere kolleksjonen.

Rotate handler om å være modig, våge og å være glamorøs. Med denne kolleksjonen ville vi skape en look som føltes empowering og ustoppelig.

– Det er en hyllest til å være ung, fri og vågal, uttalte Thora Valdimars og Jeanette Madsen, creative director i Rotate.

Og akkurat det var det! Til stående jubel hadde ikke bare Rotate skapt en sterk høstkolleksjon, men de hadde også castet sterke modeller til å bære den frem.

Kvinner som Lisa Rinna (ja, som i Real Housewives), Emili Sindlev og norske Ceval for å nevne noen, fikk salen til å nærmest hyle da de gikk nedover den lange catwalken.

Et av høydepunktene verdt å trekke frem var den norske influenseren, Janka Pollianis debut på catwalken. Dette forteller hun om opplevelsen:

– Det var utrolig gøy å gå visningen og ekstremt ut av komfortsonen min. Jeg gjorde det for å utfordre meg selv og bransjen. Skrikene jeg hørte da jeg gikk ut på catwalken var helt ville å høre på. Jeg er ekstremt rørt i dag, og har mottatt tusenvis av meldinger.

Janka med den amerikanske stjerne Lisa Rinna

En hyllest til sterke kvinner, et fritt tiår og friheten til å bare «være». Bravo bravo bravo, Rotate! Se kolleksjonen her:

Rotate FW23:

Den norske influenceren Janka debuterte på catwalken i københavn, ikledd en metallisk strikkekjole.

Thora Valdimars og Jeanette Madsen – lykkelige etter visningen.Powered by Labrador CMS