Våre Stockholms-favoritter!

ELLE-bloggerne Helene Bruland og Pernille Juvodden dro på jentetur til Stockholm. Her er deres guide:

Publisert Sist oppdatert

Her bor du:

At Six:

Et luksus hotell i sentrum der hotell frokosten er en tier og interiøret delikat, lunt og sexy. Her er det noe dyrt, men uten tvil det perfekte hotellet å bo på om du skal ha en romantisk tur med kjæresten eller bare har lyst til å unne deg litt luksus på reisen. Gjør som oss og book den siste natten av turen nettopp her.

Hobo: Et rimeligere alternativ vegg i vegg med At Six. Her er personalet helt enestående, stemningen er upåklagelig, og det er alltid gøy i baren. Dette er rett og slett et super sosialt hotell med eventer og musikk på kveldene. Maten i restauranten er nydelig og er virkelig å anbefale. Vår favoritt er retten Broccoli som består av Brokkoli, jalapeno, grillet lime og syltet avokado. Denne spiste vi to ganger i løpet av oppholdet og vi ble hektet! Stilen på hotellet er organisk, lekent og annerledes.

Haymarket:

Her snakker vi om et skikkelig fargesprakende hotell som også er plassert i sentrum av Stockholm. Her er det deilig Jazzmusikk dagen lang og interiør som matcher stemningen. Her er det mye liv og mennesker. Uten tvil et foto vennlig hotell. Stort pluss for mye glutenfrie og melkefrie alternativer. Er du glad i interiør er dette hotellet å besøke!

Middag: Restauranten på Hobo er et must å sjekke ut både på dagtid og kveldstid.

Nyt pre-drinks, fries og burger på Kåken før du tar kvelden lenger inn i lokalet hvor du kan danse deg gjennom natten.

For en litt mer luksuriøs middag er Taverna Brillo som ligger på Stureplan verdt å sjekke ut. Dette er et italiensk Brasserie hvor lokalet ser lite ut på utsiden, men hvor det gjemmer seg skatter langt inn i lokalet. Maten var noe av det bedre vi har smakt!

Lunsj:

Mister French som ligger langs vannet ved Gamlestan er den perfekte lunsj-spotten etter gatevandring.

Michelle Van der Milles som ligger i Strandvägen 1 er en nydelig liten restaurant som gir deilige Paris vibber. Her spiser du med utsikt ut mot sjøen.

Skal du til Stockholm før jul? Sett julestemningen ved å ta en spasertur forbi slottet og gjennom Gamlestan hvor det er pyntet så fint- og opplev den eventyrlige stemningen. Stockholm er generelt en by med deilig stemning, travle mennesker og mye som skjer. Kjøp med deg en kaffe to-go og nyt den vakre byen, parkene og ikke minst de fine havnene.

Hotellopphold i Stockholm ble delvis sponset!

Powered by Labrador CMS