The Weekend med egen kolleksjon for Puma

The Weekend har designet en kolleksjon i samarbeid med Puma. Første drop av kolleksjonen lanseres 24 August.
The Weekend har designet en kolleksjon i samarbeid med Puma. Første drop av kolleksjonen lanseres 24 August.

Få en sniktitt på første drop av kolleksjonen til den amerianske rapperen The Weekend her. 

Publisert Sist oppdatert

Artisten Abel Tesfaye bedre kjent som The Weekend (og kjæresten til Selena Gomez), kommer med egen kolleksjon for Puma. Les en liten Q&A med stjernen her!

Han lager sine egne regler, lever for å være kreativ og har et øye for det uventede vakre ved livet. Hans debut kolleksjon med Puma inneholder bomberjakker, støvler og kimonoer i militærmønster, semsket skinn og denim.

Første drop av kolleksjonen er et par militærinspirerte støvler med en sporty tvist. Les hva The Weekend selv tenker om kolleksjonen under her.

Beskriv din personlige stil. Hva inspirerer deg?

Jeg vil si at stilen min er enkel og stilren. Jeg legger stor vekt på detaljer og er veldig opptatt av hvordan ting sitter på og hvilke materialer som blir brukt.

Hva er inspirasjonen bak PUMA x XO-kolleksjonen?

Musikken, karrièren og stilen min har utviklet seg, men bomberjakken har fulgt meg hele veien og blitt mitt varemerke. Det var det første produktet vi designet, og så har resten av kolleksjonen blitt designet med utgangspunkt i den.

Første droppet, som er PUMA Parallel støvelen, er en helt ny silhuett. Hva var tanken bak den?

Før jeg i det hele tatt begynte å designe kolleksjonen visste jeg at jeg trengte noe som jeg kunne gå med hver dag, noe som var komfortabelt og som jeg kunne opptre med. Den har silhuetten av en militærstøvel, men med en sporty tvist.

Skoene er i salg fra 24. August og koster 2100 kr.

Powered by Labrador CMS