Valentino åpner i Oslo

@thefashionguitar

Luksusbutikken åpner sin første butikk i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Valentino åpner butikk i Oslo til høsten.

Butikken skal visstnok bli over 100 kvadratmeter og ligge i Hermès gamle lokaler på Steen & Strøm, ifølge Marius Møller i Group 88. Det er første gang en luksusbutikk, som Valentino, åpner i Oslo før i København.

Den luksuriøse butikken føyer seg inn i rekken av luksusbutikker, som Bottega Veneta, Louis Vuitton, Burberry, Gucci, Hermès og Saint Laurent, som de siste årene har åpnet i Promenaden Fashion District i Oslo sentrum. De kunne også avsløre at Jimmy Choo og Moncler.

Det italienske motehuset Maison Valentino ble startet av designeren, Valentino Clemente Ludovico Garavani og Giancarlo Giammetti i 1960. Valentino ble raskt en av verdens mest ettertraktede designere for kvinner og kledde opp kjente kvinner som Jacqueline Kennedy.

En av hans signaturer er fargen "Valentino red", en knallrød farge som har gått igjen siden hans første kolleksjon i 1959.

Nå er Pierpaolo Piccioli sjefsdesigner for motehuset, som kanskje er mest kjent for sine sko, Valentino rockstud som ble lansert i 2010 og ble en stor kjendisfavoritt. Og veskene med merkets signaturnagler.

Powered by Labrador CMS