'Spencer': Nå er endelig traileren her!

Foto: Getty Images

Se traileren til 'Spencer' her.

Publisert Sist oppdatert

Lady Di – finnes det en mer ikonisk person i moderne historie? Neppe.

Historiene og ryktene er mange om den sterke, men også fortapte prinsessen, som på tragisk vis gikk bort i en bilulykke i en alder av bare 36 år. Utallige bøker er skrevet om Dianas liv – både det offentlige og private, og skuespillere har skildret hennes helt unike vesen i både filmer og serier i årene etter hennes brå død. Det siste året har seere over hele verden, i alle aldre, benket seg foran skjermen og sett skuespiller Emma Corrin som den unge Diana i The Crown. Neste år får vi se Elizabeth Debicki i den samme rollen i sesong 5 av Netflix-suksessen.

Mens vi venter på The Crown, kan vi glede oss over at filmen 'Spencer' endelig kommer til storskjermen – den er forventet i norske kinosaler i desember.

Kristen Stewart spiller Prinsesse Diana i den nye filmen 'Spencer'. Her fra visningen av filmen i Cannes. Foto: Getty Images

Handlingen i filmen er sentrert rundt julefeiringen til Dronning Elizabeth og resten av kongefamilien ved Sandringham House, som viser seg å bli avgjørende for resten av Dianas liv.

Kristen Stewart, kjent for mange som Bella i The Twilight Saga, spiller Lady Di – og ut i fra traileren å dømme gjør hun en formidabel jobb. Vi gleder oss til å dykke enda dypere i antakelsene om jenta som snudde det britiske kongehuset på hodet, og gjorde at det aldri ble det samme.

Se traileren til 'Spencer' her:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=WllZh9aekDg&t=13s[/embed]

Powered by Labrador CMS